Како да го избегнеме мочањето на даската од шољата?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Vlad II Draculea напиша:
Абе друже ьo да прајмe ко не ги слушамe твоите непогрешни ем прецизни нужнички совети. Па прочитај претходни постови мајкуму...
Втора шоља и не е естетски, ем 2 одводи, ем арч на простор.. не ојт така работата Садри Азме.. не ој..

П.С. Не го видов од струмикс посто.. Ама струмикс абе ние сме од тие шо им даваат права на жените, не ги дресираме ебаго...

П.П.С Да не знајш кај се продава храна за дресирани жени???

дресирање го употребив како жаргонски израз кој се употребува по Струмица во смисла на ставање ред по дома,а не во буквална смисла.

Ова беше процедурално,за да не бидам погрешно сфатен.

strumics напиша:
дресирање го употребив како жаргонски израз кој се употребува по Струмица во смисла на ставање ред по дома,а не во буквална смисла.

Ова беше процедурално,за да не бидам погрешно сфатен.
Не бе па ти, дресирање си е збор на место, не си погрешно сватен. Јас сум тој шо дебили...

Иначе добар збор.. Како дома бе, абе сите со педигре :))))

Vlad II Draculea напиша:
Не бе па ти, дресирање си е збор на место, не си погрешно сватен. Јас сум тој шо дебили...

Иначе добар збор.. Како дома бе, абе сите со педигре :))))

Засега дресурата за шољата и даската оди добро,така да немора да се замарам на таа тема,а иначе викат и стока да купуваш ке прашаш од какви луге е,а не па жена да зимаш....:icon_lol:

абе шољава е закон само казете кај мозе да се најде и колку пари е

Pa ima dve reshenija...da ja krevate daskata i da ciljate vo sredina...ili da si kupite specijalna sholja za mazi tie shto se zakacuvaat na zid kako se imenuva neznam...i da ne mockate vo sholjata....:)

Тоа се вика писоар. :)

Ама ќе ви кажам, луѓе не постои начин мажот да го избегне мокањето на шолјата! Не постои! Тоа би се косело со машките привилегии и полови уживања.

Андроник напиша:
Тоа се вика писоар. :)

Ама ќе ви кажам, луѓе не постои начин мажот да го избегне мокањето на шолјата! Не постои! Тоа би се косело со машките привилегии и полови уживања.
И после лезетски да се испокараш со жената, па после кавгата енашка да падни, колку од мисла де

особено кога нема да види и ќе го наклапуши гзот је на мочот по даска. Јој кавгарењеееее.

DIgnete ja daskata od soljata i problemot e resen :wink:

A - i uste neso : wc-to ne e dance-podium taka sto dobro bi bilo da zastanete na edno mesto dodeka mockate i da go izvadite vokmenot za da ne slucajno vi se digne pa da si ispomocate usta :star:

Мацик, без утопија ко мене. Ја веќе реков така, ама тоа да ти било утопија.

Па прочитајте бе луѓе овде ние до научници стасавнве, Еко за докторат ја зема темава вие одма да избамборите нешо :)

Macedalien напиша:
Ziti doktorot :raz:

Маце немој така.... оваа е докторска дисертација.... јас си реков пубаво сите заедно да пробаме да најдеме солуција (по стапките на Тито = заједно смо јачи :wink: )

Значи, дигањето на капакот не е опција :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom