V
Vlad II Draculea
Гостин
КАжав да се има мочално(е де она како се вика сао за мочање шо е).. и ни жена да слушаш ни капак ни нуќто, башка то можи во ѕид да се укопа така да нема да зафајча ни место
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vlad II Draculea напиша:КАжав да се има мочално(е де она како се вика сао за мочање шо е).. и ни жена да слушаш ни капак ни нуќто, башка то можи во ѕид да се укопа така да нема да зафајча ни место
Bacillus gagous напиша:Еко читај добро , јас скоро сите детали ги наведов. за подигање на шољатљ се користи папуча (тенка педала) до не која само ќе треба да допре со нога
а сензорот приметува на која висина е органот преку кој се извршува уринирањето.
vodkamixx напиша:Абе која даска бе, кај мене пластика е.... и многу често ја мочам, дури некад и таа горната пластика ја мочам, за жениве да неможат да седнат...![]()
![]()
Eko1 напиша:Океј тоа е повеќе од јасно.... туку наложеното прашање е како сето тоа да се "излечи" или избегне.... факт е дека девојката ке те сака барем 1% повеќе ако "пластиката" е сува... нели?:kez:
![]()
Eko1 напиша:Јапонците не спијат... ама сепак не е со сензори :icon_mad:
![]()
divine напиша:Неможам да видам за што се има функции, ама на ваква шоља да ти е мерак да седнеш и станување амин!![]()