Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
за Сајтлер:Дида,Абате,Јепес,Фавали,Антонини,одбрана снова :pos2:

Пак е боља од онаа на Јуве која во 31 натпревар прими дури 44 голови.

Пак е боља од онаа на Јуве која во 31 натпревар прими дури 44 голови.

И јас тоа им викам каков таков Милан е 15 пати појак од јубентус.Вие интерашите да пишевте ајде де држи вода ама овие што тепаат 1 максимум 2 пати месечно да ми кажуваат пензионери ова она нема логика

Росонериве прерано почнаа со први април го бараат Торес хахаах:pos:

А Јуве со Рибери не ? :pos:

Aј бе разбирам Интеристиве, па и овие од Рома ги разбирам , ама вас бе навијачи на Јуве не ве разбирам бе со кој образ се јавуете овде против Милан.

Старци биле ова биле она биле, па старците се бе 12 поена пред вас на табела, навијачите ви го палеа стадионот дур ве СИЛУАА СТАРЦИТЕ У СРЕД ТОРИНО, вас кои потрошивте 60 милиони евра летово.

Ау бре мишеви седите у рупу и глас да не чујем :tv:

Aј бе разбирам Интеристиве, па и овие од Рома ги разбирам , ама вас бе навијачи на Јуве не ве разбирам бе со кој образ се јавуете овде против Милан.
да не се преценваме малце?! една сезона пред нас и ОП-пикнете се во глувчја дупка....немој молим те:pos2:

Нема фајде да му објаснуваш на човек на кој што црпката не му сваќа ама баш ништо.

Ај пошто има спомнато повеќе екипи во клипов, мислам дека најсоодветно место е да го ставам...

па си нашол за зборуваш па вашава келини и со канаваро месечарот омг затоа имате 11 поени а и ќе играте следнава година лига европа со толку потрошени пари..

па си нашол за зборуваш па вашава келини и со канаваро месечарот омг затоа имате 11 поени а и ќе играте следнава година лига европа со толку потрошени пари..
Ај кажи ми молим те од каде оваа информација?

Не се карајте за глупости,Милан ги поштувам како екипа и увек сме имале здраво ривалство,никад не сум ги навредувал,од кога гледам калчо Јуве и Милан биле на врвот,здравје за некоја година да се врати тоа:)

Ај пошто има спомнато повеќе екипи во клипов, мислам дека најсоодветно место е да го ставам...
клипчево најдобро да го ставиш во твојот фан клуб-само таму може да помине......сите против интер-немој молим те....
еве ти едно линкче исто за во твојот фан клуб

клипчево најдобро да го ставиш во твојот фан клуб-само таму може да помине......сите против интер-немој молим те....
еве ти едно линкче исто за во твојот фан клуб

Абе а мислиш дека Интер се толку бедни како Јуве и Милан и ќе местат утакмици против Ливорно? хахахахахаха.... најди ја утакмицата и ќе видиш дека Интер имаа 20 шанси за гол... судијата неможе да ти створи шанси:nesum:...

Да не планира некој да оди на 18април на Дербито на Италија?

Ако некои има било какви планови нека пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom