Пак е боља од онаа на Јуве која во 31 натпревар прими дури 44 голови.за Сајтлер:Дида,Абате,Јепес,Фавали,Антонини,одбрана снова :pos2:
И јас тоа им викам каков таков Милан е 15 пати појак од јубентус.Вие интерашите да пишевте ајде де држи вода ама овие што тепаат 1 максимум 2 пати месечно да ми кажуваат пензионери ова она нема логикаПак е боља од онаа на Јуве која во 31 натпревар прими дури 44 голови.
Росонериве прерано почнаа со први април го бараат Торес хахаах
да не се преценваме малце?! една сезона пред нас и ОП-пикнете се во глувчја дупка....немој молим те:pos2:Aј бе разбирам Интеристиве, па и овие од Рома ги разбирам , ама вас бе навијачи на Јуве не ве разбирам бе со кој образ се јавуете овде против Милан.
па си нашол за зборуваш па вашава келини и со канаваро месечарот омг затоа имате 11 поени а и ќе играте следнава година лига европа со толку потрошени пари..за Сајтлер:Дида,Абате,Јепес,Фавали,Антонини,одбрана снова :pos2:
Ај кажи ми молим те од каде оваа информација?па си нашол за зборуваш па вашава келини и со канаваро месечарот омг затоа имате 11 поени а и ќе играте следнава година лига европа со толку потрошени пари..
клипчево најдобро да го ставиш во твојот фан клуб-само таму може да помине......сите против интер-немој молим те....
Ај пошто има спомнато повеќе екипи во клипов, мислам дека најсоодветно место е да го ставам...
Абе а мислиш дека Интер се толку бедни како Јуве и Милан и ќе местат утакмици против Ливорно? хахахахахаха.... најди ја утакмицата и ќе видиш дека Интер имаа 20 шанси за гол... судијата неможе да ти створи шанси:nesum:...клипчево најдобро да го ставиш во твојот фан клуб-само таму може да помине......сите против интер-немој молим те....
еве ти едно линкче исто за во твојот фан клуб
Ај кажи ми молим те од каде оваа информација?
Вака ли те лажат од дома ... друже утре е денот на шегата :smir:не треба информација очигледно е..