KIa Rio, Hyundai Accent, Chevrolet Aveo, Dacia Logan, Lada Kalina што е најдобро?

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

KIa Rio, Hyundai Accent, Chevrolet Aveo, Dacia Logan, Lada Kalina што е најдобро?

• Вкупно гласачи
    62
Подобра нова кола за 6990е од Дациа Логан нема! (мојата е 1.4 бензин)

Висока ко џип, досега никаде ми нема фатено...
Има гепек колку фрижидер за длабоко...
Комфорна...и то мноооогу...
За брзина и не зборувам ... и 6 бара:vozbud:
Е за трошење, троши...градска 10,5, а на отворено е во ред, малце над 6!!!

Јас од колата сум многу задоволен!!!

Ја би зел Киа Рио или Chevrolet Aveo.Hyundai Accent отсекогаш сум ги мрзел и уште ги мрзам зашто имаат катастрофелен изглед,Dacia Logan ова не е кола ова е кола праена колку да е направена така да не е препорачива а за Lada Kalina првпад слушам

05110811.jpg

Corsa седан е. Погледај предницата апла иста како на старата Corsa дури и моторите се од GM

Подобра нова кола за 6990е од Дациа Логан нема! (мојата е 1.4 бензин)

Висока ко џип, досега никаде ми нема фатено...
Има гепек колку фрижидер за длабоко...
Комфорна...и то мноооогу...
За брзина и не зборувам ... и 6 бара:vozbud:
Е за трошење, троши...градска 10,5, а на отворено е во ред, малце над 6!!!

Јас од колата сум многу задоволен!!!

Се молам на господ ова да не го прочита татко ми остај ваке кај ме потече што не сме зеле Логан па уште ова че биде капак на све

Супер количе другар, само уште плинче и фали...е сега можи че се намали од влечната сила ама и ептен поефтино че биди!!!

Супер количе другар, само уште плинче и фали...е сега можи че се намали од влечната сила ама и ептен поефтино че биди!!!
Ti si barem prilepcanec i mozis da posvedocis za daciata skroz nova (mislam solenza bese) ko se zapali na vozenje. OD TOGAS DACIJA NE4AM DA VIDAM POJ4E

Ti si barem prilepcanec i mozis da posvedocis za daciata skroz nova (mislam solenza bese) ko se zapali na vozenje. OD TOGAS DACIJA NE4AM DA VIDAM POJ4E
Види братучед ми е автомеханичар, кога настана тема на дискусија за пожар во возење на кола тој ми одреагира како нешто нормално да е, и можи да се случи на било која марка на кола, така да не кревај паники.

Помина времето ко во дополнителна опрема на ДАЦИА следуваше пиштол.:pos2:

И на моторо и на каросеријата пишува made by RENAULT:vozbud:

sto e najdobro

pa sega zavisi sto se bara od edno vozilo decki.ne mozete da ocekuvate kojznae kakov kvalitet i zavrsna obrabotka zosto kaj tie koli zo solidna zavrsna obrabotka najcesto cenata e so 4nuli i napred e najcesto 2 kolo vodi.jas licno imam chevrolet matiz i toa so 1.0 motorot koj od 998cm3 vadi neverojatni 68ks i ima max.brzina od 165km(licno sum go testiral).ama bratce limenka od koka kola e.samo ne sto tropa na na nego.ali za tie pati tolku muzika.jas sum zadovolen licno i od potrosnjata,no da bidam deciden kolku pari-tolku muzika.seto drugo vleguva vo edna klasa kade izborot e mnogu pogolem i se zavisi od vkusot na kupuvacot.jas licno nikogas ne bi kupil ford fiesta ili opel korsa samo od edna pricina(NE SE PRAVAT VO GERMANIJA).golfot mi e malce preceneto vozilo,a francuzite ne gi preferiram poradi oddrzuvanjeto.Samo malce da se svrtite kon japonskite vozila bi zabelezale mnogu drugi raboti koi za zal drugite go nemaat.Doagaat od maticnata fabrika ili od pogon kade gi sklopuvaat normalni luge.pozzz

И на моторо и на каросеријата пишува made by RENAULT:vozbud:
abe kaj pomina vreme 4oek, pred 3 godini bese ova. Za 3 godini ni novi faroj nema smisleno. Za alternator , na kokaro mu pobaraja 2000 evra a seta kola odvaj 2500 vredese ako bese 2 godini stara. A toa made vo reno , Ringo mu go "prodava" na tie sto odat da vidat eftino kolice

vo pravo si, sega ne sleduva pistol TUKU SA4MARKA za partal mozoko da si go naprajs

Види братучед ми е автомеханичар, кога настана тема на дискусија за пожар во возење на кола тој ми одреагира како нешто нормално да е, и можи да се случи на било која марка на кола, така да не кревај паники.

доволно е само алансерот да не се откачи и си ебала мамата колата, ова се случи на опел омега во битола но за среќа брзо ја изгаснавме

abe kaj pomina vreme 4oek, pred 3 godini bese ova. Za 3 godini ni novi faroj nema smisleno. Za alternator , na kokaro mu pobaraja 2000 evra a seta kola odvaj 2500 vredese ako bese 2 godini stara. A toa made vo reno , Ringo mu go "prodava" na tie sto odat da vidat eftino kolice

vo pravo si, sega ne sleduva pistol TUKU SA4MARKA za partal mozoko da si go naprajs

Мене Ринго не ми кажа, то made by RENAULT сам си го прочитав.:pos2:

Пиштолот е огнено оруже, а законот забранува носење на оружје на јавно место така да најмногу што можеш да добиеш е јаже :)

P3r daj 4itni tro TUKA kako da pi6uva6 kirilica bez vaki sranja koi se te6ki za 4itanje i razbiranje..

Инаку Логан 1.5 ЦДИ ја има другар мој ја вози такси веќе 3 години. Има поминато над 150.000 км, единствен дефект до сега (освен редовното менување масло, филтери, каиши, гуми) му беше заглавена бризгалка (укочена дизна како сакаш речија) која го кошташе 500 евра. Јеби га деловите за француските возила се скапи. Така да Логан и не е некој лош избор. Тоа што некој имал лошо искуство незначи дека на сите можи да му се случи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom