Чекај ти тоа сериозен си???
Во вториот дел, Да, сериозен сум... грешки, компликува многу и не додава прецизно... На другите сајтови, оценката му е мегу 5.5 до 6.0 убедливо најслабо.... Па верувам дека и во првиот дел не бил сјаен
Поздрав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај ти тоа сериозен си???
Убавини е викендов
Фабиански се подобар и подобар е, само мора малку да повежба на високи топки, стварно слабо му идат.
Џуру ми е доста солиден, можда треба почесто да игра.
Исто мислам и дека е време на Гибс некоја минута повеќе да му се даде, Клиши не го бива.
Сања - Ѕвер!
Сонг не е на исто техничко ниво со останатите, почесто си грешава напред и губи топки.
Цеск мислам дека се врати на старите патеки, ќе продолжи со головите што ни фалеа. Малку не му се играше дефанзивно...
Денилсон изигра супер, Вилшер се одмори колку-толку барем.
Насри си е супер, Аршавин не е на најјако ниво, ама се труди.
Чамак е ОК, штета за шансата, али мене ми е добар.
фала друже али на табелава сте доста добри ајде продолжете вакаИ те како се вклопи. Типична игра на Арсенал игра дечкото..Не е класичен голгетер, туку е првенствено тимски играч што покрај тоа што влегува во шанси за гол, прави да влегуваат и останатите играчи.
Можеби сонг напред изгуби едно 5-6 топки али и како покриваше алал да му е...
Исто една од послабите партии ги имаше Шамак....освен зицерот што го промаши успеа да направи како сонг исто едно 4-5 погрешни пасови ...убаво памтам тогаш кога имаше двајца играчи од арсенал до него а тој незнам како успеа на пиенар да му ја подаде...
Иначе досега што имам забележано најслаба страна на Шамак му се пасовите,али затоа се надевам што побрзо РвП во прв тим да се врати па да видам од него по некоја асистенција(ако паметам лани пред да се повреди ги имаше 7 ).И баш ме интересира дали ке стартува со кокошките Венгер со двајца напаѓачи![]()
Тешко за вервење ...јапТешко тешко за вервање... Мислам дека со истиот состав ке игра и против нив...