Најдобро/вкусно облечена звезда

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Која е според вас највкусно и најдобро облечена звезда?
Има ли таква уствари?:icon_lol:
Али кога ќе размислам...
Сара Џесика Паркер, има одлична гардероба!
Јас тука ќе си ја ставам и Парис Хилтон, иако многу нема да се сложат...али си имаме сличен вкус па затоа:icon_lol:

И уште нешто...
Во прашањето стои НАЈВКУСНО облечена звезда...
Остана ли во денешното облекување вкус?
Мислам дека се забега накај безвкусното разголување....риспект за исклучоците!

Хм.. па, вака.
Рис Витерспун, Сара Џесика Паркер, Хилари Даф(ми се свиѓат школскиот изглед), Гвинет Полтроу, Британи Марфи, Бред Пит, Џорџ Клуни, Рајан Филипе, Роберт ДеНиро... машки се појќе, а од женските овие ми имет остаено така поголем впечаток.

Сара Џесика Паркер има стварно ексра стил, а и Џесика Алба.А од машките Дејвид Бекам

Нема никаков вкус во денешново облекување.
Единствено Ума Турман и Итан Хок одржуваат некако вкус и стил.

Mrs o Mr Beckham i ima eden nov mexicanec glumec Galve ili neso se vika samo edno ke recham eyecandy , prefinet stil na sekoja slika majcata ja kreva i kockite na stomakot se gledet

MICHAEL JORDAN najubavo oblechena poznata lichnost

Па богами во денешно време,некако ретки се таквите и покрај тоа што ги има многу. Ретко која држи стил и прави ретки испонашвања.
Никол Кидман е добра. Особено кога носи Шанел.
xin_29110315101995794798.jpg

Кејти Холмс и Викторија Бекам некако откако се другарки како заедно да си го градат стилот и да комбинираат.Добар чекор прават што се фокусираат на Шанел-лукот.Мислам дека досега тоа резултира со добри резултати.
KatiePosh_blog.jpg

Камерон во последно време знае да набаци нешто добро.
cameron_diaz.jpg

Гвинет Палтроу знае понекогаш да направи добар избор,а косата секогаш и е тип-топ.
Од нашите ѕвезди ми се допаѓа Каролина. Откако соработуваат со таа Цаци,конечно изгради свој стил. А од машките Роберт Билбилов е добар.
HB3Z62YT_Pxgen_r_304xA.jpg

Uma Truman definitivno i Gvinet Paltrou...a od maskite Bekam valjda...

Сара Џесика Паркер ако веќе зборуваме за најдобар стил:pehar:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom