Автограми

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
имав порано си чував сега кој знае каде се :jaj: имав од каролин4ето и си го чував урамено :pipi:

Пред 8-10 години имав автограм од цела кошаркарска репрезентазија на Македонија. Мислам дека беше европско во Охрид, па одев со другарите на секој тренинг или натпревар. Сум земал разни автограми, ама најдраг од сите ми е од Жељко Бебек, ми даде негова слика и се потпиша од назад :party3:

немам автограм од никој но би сакал да имам од Горан Пандев

За мене ова е глупости и тоа големи, што кој кур ако имам автограм од некојси познат?
Глупости, ми дал автограм Кака и ај сеа ќе се фалим оиу

Имам неколку уште на времето што останале...од „Магија“, Даскал...од Тоше ми стои во рамка покрај неговата слика :)

Не собирам, ниту пак имам потреба од ова. До душа, имав кога бев мал, но не се сеќавам ни од кого ми беше... :)

имам автограми од сите македонски пејачи шо беја во 2003.. xD
на 100 години илинден ко се славеше ко будали јас и таткоми на дождо одефме - се сликав со сите и автограми скрос сите ми дадоја...
за жал филмо од сликите некако се осветлил и неможеше таткоми да ги развија ама автограмите си ги чувам во една тетратка :pos2:

Јас неам афтограми а сакам да имам од Ален Ајверсон еден,еден од Трејси МекГреди абе од цела НБА сакам автограми

Дали имате автограми од кој дали ги продавате ?:):):)

Имав од Калиопи ама којзнае кај ми е...:(

дарко панчев и благица павловска
ако го најдам од благица одма го продавам

дека у охрид пред 15 години ме навлече една баба кај нејзе и ја замоли демек за мене еден автограм...
а од дарко ми е у болница коа бев со скршена нога... и дека пријде и самиот ми напраи муабет демек фудбалерче си ово оно и мајка ми ретардирана се избаци да му каже дека сум голман....
што беше точно, многу почесто бранев ама ногата кога ја скршив у напад бев!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom