Автограми

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Од Милан Марич и Драган Бјелогрлич :giggle:

Јас имам од Касандра, да ми се фатите :)
И тоа го пишува моето име :P

Пред едно 10 години беа кај мене дома Силви Бенд и нали, мораше да ми се потпишат негде.
Имам од Драги Шпага. Пред исто така бајаги години го сретнав во кафана и ајде ќе му барам.
Имам од внукот на James Brown. Дојде во Скопје и јас во бекстејџ и на генерална проба.
Од некоја ракометарка од Кометал имам. Исто така многу одамна дојдоа кај мене дома.
Од Елена Ристеска. Ок, она ми е во населба и немаше некој кој ги немаше доларчињата:pos:
Од ПУКА, во моја зграда живеат и ми се потпишаа одамна.
Братучетка ми ми донесе од Тоше.
Од Марко дај побрзај кога бев на зимување.
Од 50 cent. Другар во бекстејџ го видел, а и бил пратен да му мавне едно интервју.

Имам гарант уште од некој, само врска немам. Башка, и овие кузнае кај ми се :)

некој да не има автограм за продавање?

Јас имам повеќе автограми од спортски личности.
Фернандо Торес, Серхио Рамос, Пике, Мата - Ова 2009 година. Од тој натпреваар имам уште автограми и од Пандев, Попов и Седловски.
Имам автограми уште од Хандановиќ, Манџукич и Плетикоса.

Од музичката сцена има од Ристевска Елена, Калиопи, Каролина.

Кај ги имаш најдено Слеш, Џеки Чен и останата багра?

Слеш преку неговиот менаџер, Џеки Чен еден во живо во Берлин на филмскиот фестивал, а еден преку неговата агенција, останатите преку менаџерите, во живо, на концерти... Дел од кралските и политичарите преку протокол... Од сегде по малку :)

Од цела македонска фудбалска репрезентација и од Дарко Станич! :)

Pa na primer od Kaliopi Vlatko Lozanovski ili Ilievski za prodavanje

Немам од никого автограм ,но едно време купував Браво германското тин музичко списание и со него имаше мали картички од пејачи со автограми т.е со потписи ама повеќето беа германски и ги раздавав на деца во школо.

Но брат ми има автограм од раперов Jeru the Damaja на влезница од концерт што имаше во Скопје :)

Од Занети, Милито, Паласио, Касано, Камбиасо, Гуарин, Кордоба, Переира, Нагатомо, Хуан, Мудингај, Џонатан, Силвестре, Гаргано, Ливаја, Ханданович и Кастелаци.

7646_10151403627309069_1538147166_n.jpg

Кога играа со Партизан во Белград. Еве и видео каде играчите се потпишуваа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom