Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.767
- Поени од реакции
- 18.522
Постирај сега уште од "Др" Берг

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... грешка си... само мал процент на покачен холестерол во организмот зависи од исхрана, најчесто покачен холестерол во крвта е поради пореметен метаболизам и неправилно функционирање на некои органи... има слаби особи кои се коска и кожа, дури ништо не јадат, а холестеролот им е до плафон, а има особи кои имаат 180 кг тежина и идеално ниво на холестерол во крвта...Џабе голтате апој и ојте по лекари. А гледам мешате и генетики. Лекот е едноставен, остајте ги животните на раат и јадете само храна базирана на растително потекло.
... јеби гa, доктори се, не можеш да го побиеш тој факт, а тоа што се експонираат со нови размислувања не е за потсмев има тука простор за размислување,Постирај сега уште од "Др" Берг![]()
![]()
Не планирам да се објаснувам дали сум грешка или не. Веган сум една година и жив доказ како животот во една година ми се промена мене а исто и на женами. Една година не знам што значи апче, беспрекорни резултати на крвта, цело време енергичен и со позитивни мисли.... грешка си... само мал процент на покачен холестерол во организмот зависи од исхрана, најчесто покачен холестерол во крвта е поради пореметен метаболизам и неправилно функционирање на некои органи... има слаби особи кои се коска и кожа, дури ништо не јадат, а холестеролот им е до плафон, а има особи кои имаат 180 кг тежина и идеално ниво на холестерол во крвта...
... јеби гa, доктори се, не можеш да го побиеш тој факт, а тоа што се експонираат со нови размислувања не е за потсмев има тука простор за размислување,
... грешка си... само мал процент на покачен холестерол во организмот зависи од исхрана, најчесто покачен холестерол во крвта е поради пореметен метаболизам и неправилно функционирање на некои органи... има слаби особи кои се коска и кожа, дури ништо не јадат, а холестеролот им е до плафон, а има особи кои имаат 180 кг тежина и идеално ниво на холестерол во крвта...
... грешка си... само мал процент на покачен холестерол во организмот зависи од исхрана, најчесто покачен холестерол во крвта е поради пореметен метаболизам и неправилно функционирање на некои органи... има слаби особи кои се коска и кожа, дури ништо не јадат, а холестеролот им е до плафон, а има особи кои имаат 180 кг тежина и идеално ниво на холестерол во крвта...
... јеби гa, доктори се, не можеш да го побиеш тој факт, а тоа што се експонираат со нови размислувања не е за потсмев има тука простор за размислување,
Kolku godini imas be dete, pa taman rabota uste sega so apcinja.Не планирам да се објаснувам дали сум грешка или не. Веган сум една година и жив доказ како животот во една година ми се промена мене а исто и на женами. Една година не знам што значи апче, беспрекорни резултати на крвта, цело време енергичен и со позитивни мисли.
Ја не сум веган,али конзумацијата на месо ја имам сведено на минимум.Истото можам да го кажам.Една година не знам што значи апче, беспрекорни резултати на крвта, цело време енергичен и со позитивни мисли.
според видеото :Нито едниот нити другиот не се доктори.
Друже 35 имам и не ми е целта да го величам веганството. Кој сака да јаде месо нека си јаде, јас само споделив мое искуство. А тоа дека се разболуваат веганите? Можда. живи били па виделиKolku godini imas be dete, pa taman rabota uste sega so apcinja.
Toa posle 50 ke te vidime.
I nemoj da mislis deka veganite ne se razboluvaat.
Не, грешка, нит се разболуваат нит умираат, какво можда.А тоа дека се разболуваат веганите? Можда. живи били па видели
Чек, чек, чек што? " прав и е далеку по ефикасен од екстрактот. " Не ме зезај мене и останатите што го читаат ова. C3, Meriva а особено Theacurmin, се најдобрите трејдмаркови за куркума на светот со еден куп студии позади сите нив.Не е за сите, ама за многу е, вклучително и за холестеролот. Знам дека се вика куркума кај нас, но така ќе и дадат екстракт (ако праша во аптека) а турмерик е обично прав и е далеку по ефикасен од екстрактот. Свеж корен е уште подобро, само што кај нас потеклото им е сомнително, јас строго од iherb зимам.
Најди ми веган со висок крвен притисок и холестерол тролуНе, грешка, нит се разболуваат нит умираат, какво можда.
Најди ми веган со висок крвен притисок и холестерол тролу
Ако добро се сеќавам филозофијата на овој му беше дека примарна причина е високиот внес на фруктоза.