Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
А тамн се понада дека мзт ослабнале и дека коначно ќе паднев од трон или можда не ни е бија дн на нас. Мзт тренер и неколко играчи ги напуштисва сред сезону и још Стојановски браќа играв и ќе си земев титулу...

Спортска сала мора да се отвори што побрзо, едноставно у економску не не собира ке се угушимо.
Ја мислеше да си иду бш пред да биде прекин заради кондензацију, не се дишеше после улегна малко ваздух ваљда врата су ги отвориле.

Наредни две .. Гостивар гости и Кожув дома треба да се добиев...па после куп..

Тој малко нема логику , можу да замислу колко кошта тј играч иако е веќ у поозбољни године ама чим има добри бројке у турску лигу овде би бија бог и батина :D
Ми немасмо паре да га доведемо курчу а не па некога таквога.
Него до кд у кошарку имаш можност да донасаш играчи како беше забравија сам?

Тој малко нема логику , можу да замислу колко кошта тј играч иако е веќ у поозбољни године ама чим има добри бројке у турску лигу овде би бија бог и батина :D

Поред Главчева, мора још едн солидан да имамо клупу и можемо да парирамо.

За Курчу не бесва паре у прашање, не га пушташе Ацо Петровиќ.

За Курчу не бесва паре у прашање, не га пушташе Ацо Петровиќ.
Ондак су ме излжале дека тражија 6-7к :D.
Нема везе него за овој друго знае ли некој до кд може да се регистрирав нови играчи?

Ондак су ме излжале дека тражија 6-7к :D.
Нема везе него за овој друго знае ли некој до кд може да се регистрирав нови играчи?
Мислу дека федерација објавуе к'д е преодан рок и т'га екипе доведуев играчи. Него мислу си...те Ацо е без работу, зашто не направимо па екипу за у 2.лигу и да гу води? Знае максимум да извади од деца. Б'ш ичера ги гледаше у 4/4 против МЗТ, пуно наши грачи што убаво играсва лани...па греота е да седив на клупу. Голема работа ако МКК заврши други, петти или у плејаут овуј годину и још поголема што КК Вардар имаја 15/15. Па сви тија што с'га не победуев су од школу на КК Вардар...

Дерик Нидам е на некои 300-400 000 евра годишно, а куде нас најплатени играчи су Урош и Волер сс 5, односно 4000 евра..

да не си правимо екскурзију на мозак

Дерик Нидам е на некои 300-400 000 евра годишно, а куде нас најплатени играчи су Урош и Волер сс 5, односно 4000 евра..

За 25.000 евра месечно што ќе га плаќамо можемо да доведемо 3 квалитетни играчи и да ги плаќамо по 8.000, што значи по плату требале би да играв боље од Волера и Уроша...
За мене е најреално још едн да се доведе покрај Главчева домашан играч или може странац и за овуј сезону смо комотни.

За 25.000 евра месечно што ќе га плаќамо можемо да доведемо 3 квалитетни играчи и да ги плаќамо по 8.000, што значи по плату требале би да играв боље од Волера и Уроша...
За мене е најреално још едн да се доведе покрај Главчева домашан играч или може странац и за овуј сезону смо комотни.
Сакам да кажу брат дека не постои екипа у нашу лигу што би могала да га плати Нидама у овј момент, а ми најмалко..

Војдан ни е најплатен играч у лигу сс некои 10к месечно такој да ако имамо ми средства да плаќамо играчи по 8к месечно ми имамо поскупи играчи од пола АБА лигу

Ке га плати Томе Главчев :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom