Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Епа кога другога за ротацију, шошкиќа? Курчу требаше да га доведев ја мислу

Па боље некое дете да форсира него овога распада. Кој е циљ? Плеј оф свакако имамо обезбедено. За титулу треба још много, не ми е јасно зашто полупропаднати играчи доведуе на рачун на наши деца.

Па боље некое дете да форсира него овога распада. Кој е циљ? Плеј оф свакако имамо обезбедено. За титулу треба још много, не ми е јасно зашто полупропаднати играчи доведуе на рачун на наши деца.
Ваљда не га плаќамо затој смо га земале хахсх

Што беше работа днска па толко неамбициозно и лошо изиграно? Урош и Радукиќ како деформирани, Волер га немаше, само Тадиќ на задачу.

Што беше работа днска па толко неамбициозно и лошо изиграно? Урош и Радукиќ како деформирани, Волер га немаше, само Тадиќ на задачу.
Колко ни дозволисва толко изиграсмо, МЗТ е 2 класе појак од сви екипе у лигу.

Реалност е дека немамо ростер за да играмо сс МЗТ колко да е лоша лига па сви најдобри македонски играчи су куде њима.
Требаше да се појачамо ама тој е, радуе тија деца што добивав шанса и не се лошо покажуев само искуство ги фали да се опуштив.

Још пред два месеца имам туј напишано дека МЗТ ќе се прошета до титулу и покрај тој што немав тренера едноставно за нашу лигу браќа и у овија године су класа играчи, а и остало што е македонско куде њима ростер ми можемо у овј момент да га сануемо

надам се дека Волер не е посериозно повреден, много ни е битан за тим

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom