Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе га плати куп

Ќе га плати куп

Изгледа одма ќе испаднемо веќ у 1/4, куде ќе испаднев домаќини одма у 1/4, дај боже да грешу

Изгледа одма ќе испаднемо веќ у 1/4, куде ќе испаднев домаќини одма у 1/4, дај боже да грешу
Лоша е сала у Гевгелију.. има само една трибина а ми играмо против њима, дали и ќе дозволив гостински навивачи..

Лоша е сала у Гевгелију.. има само една трибина а ми играмо против њима, дали и ќе дозволив гостински навивачи..
А они су познати по тој да не пуштав гостински навивачи.

Нема туј навивачи, такој беше и пред 6 године и увек е такој тамо и обични симпатизери не пуштасва

Нема туј навивачи, такој беше и пред 6 године и увек е такој тамо и обични симпатизери не пуштасва
Колко памту, на улаз тга кд ги отидемо тражесва ни лични карте .. Наводно ако пишуе Куманово на личну не не пуштасва, колко памту сг ..

Колко памту, на улаз тга кд ги отидемо тражесва ни лични карте .. Наводно ако пишуе Куманово на личну не не пуштасва, колко памту сг ..
Имаше да не претерам 500-600 људи пред салу, на некои финте улегнасмо 30-40 и после сакамо спорт да имамо

Единствена добра работа е што годинава Купот се игра надвор од Кале. Најреално ќе беше да се игра во новата сала во Куманово, ама нема да ја пуштат затоа што нема греење. Во истиот момент кога ќе затопли надвор, салата ќе биде пуштена во употреба.

Сала у Гостивар сс едну трибину беше такој ли?
Што значи дека најавено гостовање нема да може да има, ќе мора на друг начин у приватну режију.

Сала у Гостивар сс едну трибину беше такој ли?
Што значи дека најавено гостовање нема да може да има, ќе мора на друг начин у приватну режију.

Две трибине има.

Сала до јули сигурно ќе се отвори хахах

Сала до јули сигурно ќе се отвори хахах
Па нема да треба греење затој хаха
Автоматски споено мислење:

1000005134.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom