Кој ли е тј македонац...Нов играч односно ново појачање у клуб се шпекулира дека има? Чиста инфо или дезинф?
Кој ли е тј македонац...
А ми дали имамо добри домашни играчи??Много лош играч. Да не е татко му кој е најбогат човек у Гевгелију он нема да може ни у 2 лигу да игра.
Па тој што ке изигра Главчев може и Ѓорѓи да га изигра.А ми дали имамо добри домашни играчи??
Па нели су полупензоси близнаци и даље најбољи у лигу, све ти тој збори.Главчев важи за татин син и нема што да га коментирамо… оно реално домашни играчи што делив од други више и да нема у лигу..
Добар ќе е за ротацију Главчев мислу, да гу изгурамо сезону па за наредну ќе се спревим боље ваљда.Па нели су полупензоси близнаци и даље најбољи у лигу, све ти тој збори.
Па подобро на Луковиќа да му дадев државјанство и да најдев некога странца. Овј Главчев е искусан, ама курац на бициклу од играча. А како су неспособни, не може да најдев ништо моментално што е странац, а правија би разлику.Добар ќе е за ротацију Главчев мислу, да гу изгурамо сезону па за наредну ќе се спревим боље ваљда.
Можда ќе се уклопи сс Луковиќа, Радукиќа и слични у игру, ќе даде некои поени, ќе ротира. Ќе биде ли на располагање против Мзт? Да видимо што може да се очекуе.Па подобро на Луковиќа да му дадев државјанство и да најдев некога странца. Овј Главчев е искусан, ама курац на бициклу од играча. А како су неспособни, не може да најдев ништо моментално што е странац, а правија би разлику.
Што можеш да очекуеш од некога што целу кариеру е гуран од татка му и има гу проведено у Гевгелију?Можда ќе се уклопи сс Луковиќа, Радукиќа и слични у игру, ќе даде некои поени, ќе ротира. Ќе биде ли на располагање против Мзт? Да видимо што може да се очекуе.
Епа кога другога за ротацију, шошкиќа? Курчу требаше да га доведев ја мислуШто можеш да очекуеш од некога што целу кариеру е гуран од татка му и има гу проведено у Гевгелију?