Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мн јака утакмица ќе биде со оглед дека двете екипи се доста квалитетни....требаше покасно во куп да се сретнеме не олку рано ама јбг тоа е:toe:

od se srce se nadevam da ostanete u prva liga pa do godina ke ima mnogu vakvi utakmici:vozbud:

i jas sakam da ostane Teteks vo prva liga...edvaj cekam o narednite derbi mecevi:vozbud:

Тромеч Напредок-Шкендија-Брегалница за пополнување на елитата?

ФФМ нема да дозволи годинава повторно да се случи Првата лига да брои 11 клуба, па оттаму најавуваат дека ако Милано се откаже во „пет до 12“, ќе најдат начин нивното место да биде доделено на некој друг клуб.

- Има разни варијанти за пополнување. Може да се играат баражи, може да се организира и минитурнир на кој ќе учествуваат испаднатиот Напредок и екипите што загубија во баражите (Шкендија и Брегалница). Но тоа може да го разгледуваме во случај Милано официјално да нé извести. Вака, зборуваме напамет. Поместување на првенството нема да има зашто и така нема слободни термини оти порано ќе ни заврши сезоната поради организацијата на Европското првенство за жени, на кое сме домаќини в година во мај и во јуни. Можно е само одложување на меч на клубот што би требало да игра против Милано, а за тоа време да се дознае новиот прволигаш - вели Миле Спиркоски, комесарот за натпревари на ФФМ.

izvor:http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=7191040288&id=19&setIzdanie=21726

ako se odrzi vakov tromec togas sigurno vleguvame!!

No tesko deka ke se ostvari ova!!

SHKENDIJA SIGURNO KE BIDE DEL OD PRVATA LIGA IMAM TOCNI INFORMACI

Шо кој кур Брегалница. Ако ја внесат по административен пат ова ќе им биде втор пат вака. Лани ја спасија од испаѓање во 3та лига, сеа во 1ва ќе ја внесуват. Да ти ебам курвата штипска.

Милано.... Ама ке играат баражи Шкендија Абе :pos2: со Брегалница или Напредок...

Па ако со откаже Милано,тогаш излеа ќе се направи мини-табела секој со секого и кој ќе биде прв ќе иде у прва лига!!!Ама уште не се знае дали ќе се отакажа Милано!!!

Од Милано изјавиле дека нема шанси да се откажат ако треба и со деца да играат па чесно да отпаднат од лига:toe:Ама ќе видиме што ќе се случи уште не се знае.

se nadevam deka nema da se otkazat milano za pelister poarno taka da navivam milano da izdrzi use edna sezona pa posle neka krsat gla

Pa Milano sakaat da gi igrat tie natprevari vo Liga Evropa da gi zemaat tie 75.000 evra,pa posle ke se otkazat..

Ako случајно влезе Шкендија , зборувам случајно , како тогаш во 1 лига ќе играат 3 екипи на еден стадион ????????:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom