Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е дозволено повеќе од две екипи да играат на еден стадион, доколку се натпреваруваат во ист ранг на натпреварување.

uste podobro,teteks bi mozelo na stariot stadion,vednas do noviot e,nema veze

Како може така да збориш бе,па Шкендија не ни била у план како клуб коа Тетекс играл на тој стадион,и башка тој стадион е правен за Тетекс.

Не е дозволено повеќе од две екипи да играат на еден стадион, доколку се натпреваруваат во ист ранг на натпреварување.

i sega ako ne e dozvoleno sto treba da se napravi na Shkendija da ne i se dozvoli da vleze vo prva liga i ako toa go zasluzuva(zboruvam za idnata sezona ako Renova i Teteks ne ispagjaat,a Shkendija bide vo prvite 2 mesta na tabelata)

a ako ne e dozvoleno togas Renova moze slobodno da igra vo Xhepcishte!

odamna se zboruva no kolku sto ja znam nema nisto oficialno,a kaj slusna ti za ova?:toe:
Pa ne sum slusnal ni ja nego vidov deka ti si napisal na prethodna strana. Inace mislam deka nema sansi da vi dojde poso on e eden od najdobri igraci u ligava i ne veruvam da otide u vtora liga

Pa ne sum slusnal ni ja nego vidov deka ti si napisal na prethodna strana. Inace mislam deka nema sansi da vi dojde poso on e eden od najdobri igraci u ligava i ne veruvam da otide u vtora liga

ako ne otide u strantsvo 100% doaga u tetovo,nego srceto mu e vo Shkendija,vo renova nema ni sansi da si odi,znaci vo zemjava samo vo Shkendija ke odi

ako ne otide u strantsvo 100% doaga u tetovo,nego srceto mu e vo Shkendija,vo renova nema ni sansi da si odi,znaci vo zemjava samo vo Shkendija ke odi
Abe batali ti za koj mu cuka srce, koga pari se u prasanje. Mu cukase za skendija pa od najalbanskiot tim dojde vo najantialbanskiot tim. Ja mislam ke ide u Renova za u stranstvo tesko

Abe batali ti za koj mu cuka srce, koga pari se u prasanje. Mu cukase za skendija pa od najalbanskiot tim dojde vo najantialbanskiot tim. Ja mislam ke ide u Renova za u stranstvo tesko

te sfakam druze taka e,ali ima Shkendija pari,sea ne se grizam kolku porano.Na glavevski spored nekoi izvori mu dale 15000 evra..dobro vremeto ke kaze ama u renova nema da ide nikad,od tocni izvori ti kazuvam

te sfakam druze taka e,ali ima Shkendija pari,sea ne se grizam kolku porano.Na glavevski spored nekoi izvori mu dale 15000 evra..dobro vremeto ke kaze ama u renova nema da ide nikad,od tocni izvori ti kazuvam
Da te prasam kako celo vreme samo od Pelister. Od kaj doagja toa vase prijatelstvo

Da te prasam kako celo vreme samo od Pelister. Od kaj doagja toa vase prijatelstvo

ne znam dali se raboti za prijatelstvo ili zatoa sto pelisterci davaat gz po pari pa zatoa ne gledaat kogo prodavaat nego kolku zemaat,ne vklucuvajki go ovde glavevski koj dojde kako free a tie 15000 evra mu bile dadeni samo zatoa sto prifatil da dojde u Shkendija.U metalurg 3 begaa od pelister.Dogodina pelister ke go snajde kako bregalnica,bellasica.A Shkendija zasega ima stabilen i jak sponzor,imaat super plati,nikogas ne im docnat,premii i taka natamu.Samiot avstriec koj e i sponzor vikase deka ne saka godinava da vleze u prva liga,vikase prvo da se napravi dobar tim pa potoa.A ova godina poveke od sigurno ke vlagamo,nema ni konkurencija sea posto teteks i slloga vlegoa,a drugi nema seriozni kandidati,a potoa siguren sum deka ovaj ke napravi jak tim

да, догодина не би требало да имате проблеми да влезете. само Брегалница Штип и Беласица може да ви бидат некоја конкуренција, ама ипак мислам дека сигурно влагате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom