- Член од
- 2 јули 2007
- Мислења
- 465
- Поени од реакции
- 39
Не е дозволено повеќе од две екипи да играат на еден стадион, доколку се натпреваруваат во ист ранг на натпреварување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е дозволено повеќе од две екипи да играат на еден стадион, доколку се натпреваруваат во ист ранг на натпреварување.
Toa doma da kazues mozes kj da igra Teteks, prasaj go tatkoti ili dedoti so civi pare e praen Gradski Stadion pa posle kazuj koj kj ce igra pozzuste podobro,teteks bi mozelo na stariot stadion,vednas do noviot e,nema veze
Ozbilno Emurlahu potpisal za skendija
uste podobro,teteks bi mozelo na stariot stadion,vednas do noviot e,nema veze
Како може така да збориш бе,па Шкендија не ни била у план како клуб коа Тетекс играл на тој стадион,и башка тој стадион е правен за Тетекс.
Pa ne sum slusnal ni ja nego vidov deka ti si napisal na prethodna strana. Inace mislam deka nema sansi da vi dojde poso on e eden od najdobri igraci u ligava i ne veruvam da otide u vtora ligaodamna se zboruva no kolku sto ja znam nema nisto oficialno,a kaj slusna ti za ova?![]()
Pa ne sum slusnal ni ja nego vidov deka ti si napisal na prethodna strana. Inace mislam deka nema sansi da vi dojde poso on e eden od najdobri igraci u ligava i ne veruvam da otide u vtora liga
Abe batali ti za koj mu cuka srce, koga pari se u prasanje. Mu cukase za skendija pa od najalbanskiot tim dojde vo najantialbanskiot tim. Ja mislam ke ide u Renova za u stranstvo teskoako ne otide u strantsvo 100% doaga u tetovo,nego srceto mu e vo Shkendija,vo renova nema ni sansi da si odi,znaci vo zemjava samo vo Shkendija ke odi
Abe batali ti za koj mu cuka srce, koga pari se u prasanje. Mu cukase za skendija pa od najalbanskiot tim dojde vo najantialbanskiot tim. Ja mislam ke ide u Renova za u stranstvo tesko
Da te prasam kako celo vreme samo od Pelister. Od kaj doagja toa vase prijatelstvote sfakam druze taka e,ali ima Shkendija pari,sea ne se grizam kolku porano.Na glavevski spored nekoi izvori mu dale 15000 evra..dobro vremeto ke kaze ama u renova nema da ide nikad,od tocni izvori ti kazuvam
Da te prasam kako celo vreme samo od Pelister. Od kaj doagja toa vase prijatelstvo