Kако се релаксирате?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Горе долу знаеме кој што го вади од такт, кој на што попиздува, се нервира и слично.. ајде сега да видиме кој како се релаксира? Што се ви е потребно за добра релаксација?

Мене ми е доволно едно добро сонче, исклучување од цивилизација, добар туш..

Некое мелодично панк-рокче......
И да бидам остаен на раат да си лежам стуткан на патос.......:kajg:

Во оваа положба од одма се генерира Бура на Позитивни Идеи.....
И ја постигнувам...НИРВАНА!!!

релаксација си пуштам Добри балади легнувам у када врела вода и останувам во неа едно 30 минути после сум како нов

музика, ноќ, друштво, едно скришно место во охрид.

so muzika go pushtam VRCHAK i epren me relaksira ozbilno ili nekad onaka samo se shtam da se relaksiram ili pa PC ponekogash me relaksira

Кревет, добра музика (my style), добро филмче во меѓу време.

Си пуштам музиче за моја душа си легнувам и се опуштам...........

Пуштам музика, легнувам да се релаксирам и одма ми навираат мисли на сите проблеми што ги имам .. така да ништо од релаксација. Кога имам повеке време легнувам вкада и така се релаксирам .. ама тоа е ретко. Нјачесто ме релаксира кафе со добро друштво.

Си пишам, слушам амбиенталки или некоја инструменталка, а и едно мавање не е на одмет...како тоа шо релаксира...мх мх мх... :pos:

nekad se relaksiram isto taka ke si PUSHTAM NEKOJA DOBRA PORKA posho imam kolekcija si mene tuka :)))

Миризлива купка, миризливи свеќи, овошна салата со многу чоколадо и тивка музика за душа.....:je:

добра музика...добро друштво...и ништо подобро нема

инаку највеке ме релаксира Шетање на снег додека си шеткам така полека си вее снег абе милина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom