Кој има најслатко дете во Холивуд?

• Креатор на темата Креатор на темата Tomcia
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Кога некој би го поставил прашањето кој има најслатко дете во Холивуд, многу славни мајки би можеле да кренат два прста. Во потесен круг се насекаде присутната Сури Круз и Шајло Пит секако се наоѓаат и ќеркичките на Хали Бери и Џесика Алба. Но меѓу нив секако се и голем број на преслатки славни дечиња за чии фотографии папараците ќе направат се за да ги добијат.

Џесика Алба и Хонор Мари
slatki-slavni-deca-rt-45-01.jpg

Никол Ричи и Харлоу
slatki-slavni-deca-rt-45-14.jpg

Хелји Бери и Најла
slatki-slavni-deca-rt-45-04.jpg

Марша Крос и Идн и Савана
INFphoto_949577.JPG

Том и Сури Круз
SuriCruise_Forbes(1).jpg

Шајло Џоли Пит
shiloh-jolie-pitt-holding-viv-thumb.jpg

Кингстон Росдејл и Гвен Стефани
kingston_rossdale_park.0.0.0x0.400x624.jpeg

Вајолет Афлек и Џенифер Гарнер
violet-affleck-1.0.0.0x0.350x500.jpeg

Круз, Бруклин и Ромео Бекам
beckham_boys.jpg

Кое е вашето омилено Холивудско дете?

Неблагородно е да ги рангираме дечињата по убавина, зошто сите си се најпрекрасни, ама сепак еве ќе речам Шајло, девојчево ги има најубавите родители на светот според многу анкети, уште од малечко е преубаво, а какво ли ќе биде по неколку години кога ќе потпорасне:pipi:

Шајло Џоли Пит
shiloh-jolie-pitt-holding-viv-thumb.jpg

Освен девојчето на Бренџелина кое е ангелче најубаво, преслатко ми е синчето на Марша Крос, едно од близначињата, она побушавото:pipi:

Не е неблагодарно да оценуваме кое бебенце е најубаво???

Ај тоа што го прават новинариве за да продадат поголем број весници разбирам, ама нефер е да се оценува убавина на бебиња. Сите се убавки.
И овие бебиња се убавки и бебињата на непознатите личности.
Отсекогаш ме иритирале избори за убавина и најфацки на мали бебиња.

Од понудениве на Кејти Холмс ќерка и, среќа не личи на тој татко и ајкулоликиот сељак.

Сите се најубави но две ми се на прво место:

Шајло Џоли Пит и Сури Круз :pipi::pipi::pipi: Ова второво уште сега се познава дека ќе биде напернато по мајка му :pos2::pos2:

Може не чини да се коментира вака, ама ич не ми се допаѓа Сури Круз, неубавка ми е:toe:

Освен девојчето на Бренџелина кое е ангелче најубаво, преслатко ми е синчето на Марша Крос, едно од близначињата, она побушавото:pipi:

Хахаха
Исто и мене ми е најубава, и двете се девојчиња, Савана е малку подебелка и ретко се смее, а Идн, она бушавкото со плава косичка е навистина преслатка :back: :pipi:

Еве уште една слика со повеке преслатки холивудски деца
Focal.JPG

Сури, Пакс Џоли Пит, Коко Арќет, Џејмс Бродерик, Шајло, Џајден Џејмс, Мадокс, Матилда Леџер, Кингстон, Захара, Шон Престон Федерлајн, Вајолет Афлек и Хенри Клум

Преместено во соодветен подфорум, Мода и Убавина.

Малку се занесов на првата слика со Џесика Алба :wub:
За најсимпатични би ги одбрал Шајло Џоли Пит, Круз, Бруклин и Ромео Бекам.

Сите дечиња ми се слатки, не можам да одвојам. Само ми се повраќа од толкавото експонирање и форсирање на децата на Бред и Анџелина ко од злато да се. Толкавото фалење и преценување ќе ги направи само размазени и ништо повеќе.

Сите ми се убави ама онака најубавки ми се Шајло Џоли Пит , и Сури Круз :pipi:

Site se slatkicki, zarem ima nekoe detence sto ne e ubavo? Ako veke moram da izdvojam nekoe od niv eve gi biram Idn i Savana na Marsa Kros zaradi vitkanite kosicki.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom