Садомазо секс

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ке подразмисли човек малце, убаво е да се плесне партнерката по газето. Се палат жените на таква работа, ако не е претерано.

strumics напиша:
Кога ке подразмисли човек малце, убаво е да се плесне партнерката по газето. Се палат жените на таква работа, ако не е претерано.

Плескање по гз нее садо мазо...или јас сум грешка...:nesvest:

cyberlady напиша:
Дали Дотичниот Ти се заканил со отказ ако напишеш макар и еден одговор на Моите постови, а?
:)
Дотичниот Ти , ne mi pravi problemi ali
Таличниот Том, mi pravi.:kez:

Јас садо, Сајберка мазо, перфектен садо-мазо пар.

Зошто да не? Садо мазо може да биде возбудливо, само да не е extreme.:)

Садомазохизам

Garfield напиша:
Јас садо, Сајберка мазо, перфектен садо-мазо пар.

Чист садизам или чист мазохизам нема. Обично станува збор за садомазохизам.
:)

Sum za naglaseno sado mazo:sekss:

не сум пробал ама оти да не...може убаво е да се смени нешто во сексот

Што точно подразбирате под ’садо-мазо’ ?

Да ме плесни некоја со камшик сексуално не ме пали ама ич. Кога сака некоја да ти нанеси болка не ти мисли добро :toe:.

...ja iam predlog, prakticen...

ako ste meraklii na nasilstvo, prvo istepajte se pa posle sex na lezet, posho tie dve raboti ne idat zaedno...ne barem kaj normalnite...:pos2:

Сум мазохист на некој начин мислам не сакам камшици али одредени грубости да инаку не иде работата

...ja iam predlog, prakticen...

ako ste meraklii na nasilstvo, prvo istepajte se pa posle sex na lezet, posho tie dve raboti ne idat zaedno...ne barem kaj normalnite...:pos2:

SM seksot ne mora da bide povrzan so nasilstvo, ni so tepanje kako sto si zamisluvate. Toa e povekje psiholoska igra na dominacija i potcinuvanje.

јас читав исповед во едно списание...табу клуб се викаше тоа пред 5 години и таму имаше исповед на еден македонец кој во германија бил член на таков клуб..интересно е што сите биле сместени во огромна палата и притоа има јасна поделеност има мастер и слејв како и систем за наградување а и казнување(на пример тегови од 1кг на брадавиците и да скокаш)имаше и други методи ама толку памтам...на крајот ако успееш ја добиваш господарката на која патем ке и заблагодариш за љубезноста и доброто образование со добар секс:kesa:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom