Садомазо секс

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Садо мојТ, мазо не, оти нејчум да ме боли. Ама ко оња офцана шо рече, без крвој и крвишта, малку мадриње, малку шамарчиња, гребење, каиш, камшик, д воркс.

Зборови, мачоре, зборови. Како тоа што знае да заболи - ниеден камшик не маа. Ако ги знаеш вистинските, се разбира. Ама тоа е ептен хард кор.

Ем реков јас, не сум по хард корот. Онака малкуцка. Колку да пропишти малку. Како на пример, асфикција при секс, оргазам невиден. После тамам ќотелче...мммм!!

Кога више би практикувала садо-мазо секс,јас ке бидам доминантната:je::je::je:

Темај ме, тепај ме, само не кај што се гледа, дас н одам со модрици на работа.

Малку нездраво е тоа според мене бе! Како не ги боли и не плачат, не знам. Не ми е јасно како може да се возбудуваат преку болката.

Sado-mazo...ne blagodaram....ne sum probal do sea...ali so znam...nema da bide loso da probam nekogas...samo ne epten Hard-Core...:))

Зошто да не? И онака не свршувам без ќотек. Само да не ме помодриш ко патлиџан оти ќе ми се скара девојката.
:)

Па добро, само Јас ли сум садо-мазо на форумов?

cyberlady напиша:
Па добро, само Јас ли сум садо-мазо на форумов?

Паааа....види ако не го земаш во предвид Гарфилд кој е садо без мазо...тогаш остануваш ти и некој кој ке се јави после вас двајца...:icon_lol:

Јас сум по нежностите, галењата и тако даље...грубости не поднесувам ниту да ги правам на некого ниту да ги прават на мене...незнам како некои тоа го поднесуваат и како можат да уживаат во болка нанесена намерно, или нанесувајки на некого...:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom