Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ќе видиш има една алатка за рамки а иначе кодирано изгледа вака:MartinMax напиша:а како да си направам рамки дај кази подетално почетник сум
Јас можам да ти помогнам. Во Dreamweaver ќе направиш oбјект Rollover Image. И... ќе се снајдеш - лесно е!IGI напиша:deXterche ja vidov tvojata web strana i mi se svigja toa shto slikite se crno-beli i koga ke pominesh so mausot preku niv se pojavuva vistinskata boja. Mozhe da ni kazhesh kako go napravi toa?![]()
Знам така, али за тоа треба да аплоадираш посебно црно-бела и посебно во боја слика. Мислев да не има некој друг начин..?Топка напиша:Јас можам да ти помогнам. Во Dreamweaver ќе направиш oбјект Rollover Image. И... ќе се снајдеш - лесно е!
E, за друг начин знам во Флеш, али овој првиот ти е најдобар. Тоа е тоа - нема друго.IGI напиша:Знам така, али за тоа треба да аплоадираш посебно црно-бела и посебно во боја слика. Мислев да не има некој друг начин..?
Со rollover image во dreamweaver. Ама прво ќе ги средиш(една црно бела друга во боја) во photoshop или некоја друга програма за обработка на слики.IGI напиша:deXterche ja vidov tvojata web strana i mi se svigja toa shto slikite se crno-beli i koga ke pominesh so mausot preku niv se pojavuva vistinskata boja. Mozhe da ni kazhesh kako go napravi toa?![]()
На ова мислев. Инаку, декстерче сајтот ти е ОК, ама линковиве за софтвер нешто не работат. Ок, има време ќе ги средиш. СуперdeXterche напиша:Со rollover image во dreamweaver. Ама прво ќе ги средиш(една црно бела друга во боја) во photoshop или некоја друга програма за обработка на слики.
Две убавини на едно место - нема! Така да добар и ефтин нема да најдеш. Доневсервер не би ти го препорачал. Зошто? Прочепкај на форумов. Едино тука да видиш. А, инаку имаш хостинг пакети и од Унет, МтНет.... и на банерот на форумов (IBS).Kiko напиша:Ми треба некој добар хостинг ама да не е скап.
Совет? Каде вие Хостирате?
П.С. Нешто како про или персонал пакет
THX