Eko ako go rabotish Photoshop, togash gotovata web stranica prefrli ja vo ImageReady e tamu mozish i flash animacii da napravish od tvojata web stranica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Андроник, прво нека го направи форумот, па ќе и објаснам како се пријавува на срч енџини. Вака ќе и дојде многу за 2 дена. :wink:Андроник напиша:Дени,
Мислам дека треба да ја пријавиш една страна кај некој срч енџин за да ја индексира. Или пак да помине време па нивните срч ботови да ја посетат и да ја внесат во регистар.
Гарантирам дека е едно од овие две, но повеќе не знам. Ацид гарант знае тој ќе ти објасне.
За google не треба да ја пријавуваш, тие сами си ги наоѓаат страните. Секогаш додека беше активен форумот во admin control panel гледав IP адреси од google како го пребаруваат форумот. Значи треба да ти биде посетуван форумот и за некое време ќе се најде на google. Исто така добро би било името на форумот да биде по уникатно за да биде полесно да се искачи погоре меѓу првите резултати. Има други search страни кај што можеш да си ја пријавиш страната. Како на пример на pogodok.com.mk од македонските.Македонче напиша:Многу сум Ви благодарна на сите што се обидовте да ми помогнете.
Сега, за моето ниво и години, со предлогот на ИГИ сум - презадоволна.
Само ме буни уште едно:
Зошто, на пример еве, форумот на ИГИ, претражувачи како Google не можат да го пронајдат? Го внесам името М.....и, во наводници, но не дава никакви резултати!?
Затоа се прашувам, ако успеам ова да го реализирам, ке може ли некако на полесен начин да има пристап до форумот?
Ве поздравувам сите.
Дени.