- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 22
Мој предлог е Wordpress.
Може да биде многу помоќен од Joomla, ако знаеш што правиш.
Joomlata е премногу комплицирана за почетници, гарант ќе заглавиш на одреден темплејт што ќе го симниш/украдиш и нема да знаеш да мрдниш освен да смениш некое сликче на страната.
Така секогаш кога некој ќе ме праша за ваков или сличен сајт, би му предложил Wordpress и немам згрешено, затоа што луѓето си ја завршуваат работата.
Во главно постовите со прославите ќе ти бидат како постови на блогот, потоа областите, градовите државите би ти биле категории, па лесно сето ќе се распределува во Sidebar от.
Поздрав!
joomla никако.
идеата со wordpress не ти е лоша... ама најубаво би било да се некако автоматизира тоа за покасно да немам лично многу работа на сајтот(поради тоа што немам многу време да би го одржувал сајтот).
Мојата замисла како да се автоматизира е:
1.Македонскиот клуб „Дрн Дрн„ од Франкфурт, да биде проверен од мене.
2. Јас му давам пристап на одреден дел од сајтот, во тој случај Германија --> Франкфурт и да може сам да си пишува кога ќе биде наредната прослава во Франкфурт, но истиот да не може да пишува на пример за други прослави на пример што ќе се одржи во Берлин каде што ја организира сосема некоја друга заедница/клуб/црква прославата во Берлин.
Тоа ако може да се изведе со wordpress не би било лошо...