Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Факт е дека со возраста доаѓа и сталоженоста во размислувањето. Ако некогаш сум гледал било како само да удрам, сега веке размислувам зошто би удрил, дали има реална причина и ако би удрил како би удрил што поефектноGarfield напиша:Немој да ти додјам, тој на мене. Море мамата!
Ме грбаеле, сум грбаел и не знам дали ќе има крај, само знам дека сега, од оваа перспектива, потешко пламнувам.
doti4nata напиша:awe ti neso ne svati...JAS NEA JA TEPAV
mislam taka wese prvicnata zamisla jebote :kez:
kako ona mene-jas sum mafijas,ne se zaebaam odma pukam i iam precizen pogled muva u let gagjam :pishtoldz
Пер..нејќам да потценувам.....Mesaja напиша:Епа.....ме имаат повеќето у фаца мавнато...
Онака е...ти се превртуе глаата...па глеаш пред тебе 10 души наместо еден...
Garfield напиша:Море пијан да не сум, оти тогаш инхибициите ми се на нулаИнаку прагот на толеранција ми е некаде ниско, долу, ама сепак, со голем напор успеав да го зголемам. Само, не дајбоже да ми чепне некој семејство, тогаш не му ја мислам воопшто.
Кој бе стар? Од мене постар не си сигурно! Ама сеуште, ако ми зачури главата кочницата не додржува, се спушта завесата и мрак ми паѓа на очи и не глеам ништо више. Има моменти кога ќе успејам да се воздржам и максимално се трудам, ама не успевам секогаш.mr_wicket напиша:Стар сум за тепачки, се обидувам се да решам со дискутирање иначе имало времиња коа сме тепале не тепале како нема и јас сум бил малкако и да е ги избегавам на велико не сум тепач