Дали досега сте биле во тепачка??

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu pati,ne ednas.imam tepano i me imaat tepano,taka idat tie raboti.ama toa bese porano,sega veke ne.sram mi e da se tepam,togas kopilj bef

Не еднаш туку 1000 пати. Порано многу често, за еден поглед ако ми беше упатен на начин на кој не ми се допаѓа станував да тепам, сега веќе ептен ретко, ама знам да бидам многу експлозивен сеуште. Нечини, гледам максимално да се исконтролирам колку што е можно и за чудо најчесто успевам.

Немој да ти додјам, тој на мене. Море мамата :):):)!
Ме грбаеле, сум грбаел и не знам дали ќе има крај, само знам дека сега, од оваа перспектива, потешко пламнувам.

Garfield напиша:
Немој да ти додјам, тој на мене. Море мамата :):):)!
Ме грбаеле, сум грбаел и не знам дали ќе има крај, само знам дека сега, од оваа перспектива, потешко пламнувам.
Факт е дека со возраста доаѓа и сталоженоста во размислувањето. Ако некогаш сум гледал било како само да удрам, сега веке размислувам зошто би удрил, дали има реална причина и ако би удрил како би удрил што поефектно:)
-Тука е разликата во најголем дел:icon_lol:

Море пијан да не сум, оти тогаш инхибициите ми се на нула :):) Инаку прагот на толеранција ми е некаде ниско, долу, ама сепак, со голем напор успеав да го зголемам. Само, не дајбоже да ми чепне некој семејство, тогаш не му ја мислам воопшто.

doti4nata напиша:
awe ti neso ne svati...JAS NEA JA TEPAV
mislam taka wese prvicnata zamisla jebote :kez:
kako ona mene-jas sum mafijas,ne se zaebaam odma pukam i iam precizen pogled muva u let gagjam :pishtoldz

lool
sfativ de
ama tolku mnogu da ja tepas kako sto opisa...

Mesaja напиша:
Епа.....ме имаат повеќето у фаца мавнато...
Онака е...ти се превртуе глаата...па глеаш пред тебе 10 души наместо еден...
Пер..нејќам да потценувам.....

Али ако ти си се тепал некаде со некој и нешто......ЈА СИ ГО СЕЧАМ НА ЛИЦЕ МЕСТО......:kajg:

Само коа бев мала, а под тоа мала мислам до 10 / 11 год и тоа кубење коса и гребење со некое женско... коа бев у средно на машките им закачуев по клоца две али само пошо имав јак грб (од машки нормално :icon_lol: )
а за силење, многу се силам од секогаш, пошо имав братучед постар од мене 10 год, кој секоаш ме бранеше...
и ден-денес прпам, ама појака сум на збор...
не би се тепала сеа па што сака нека биде, ептен е безвезе

Garfield напиша:
Море пијан да не сум, оти тогаш инхибициите ми се на нула :):) Инаку прагот на толеранција ми е некаде ниско, долу, ама сепак, со голем напор успеав да го зголемам. Само, не дајбоже да ми чепне некој семејство, тогаш не му ја мислам воопшто.

isto:pos::pos:
pred nekoja vecer se tepav u sred kafik so eden peer zaso go vidov deka igra so zenska ama toa tamu stana :lud: :ija: pijan jebi ga.ne znaev imeto da si kazam.
zenskata piska :Abe drugar mi e a jas mavam ta mavam.Posle i mene me izmava obezbeduvanjeto:pos::pos:(2 ili 3 samare ne me fakete za zbor ne gi ni ostev bev kamen pijan:pos::pos:)ama barem da se sekavam na neso od teen days:pos::pos::pos:

Абе јас обично избегнувам групно тепање зашо иам многу лоши искуства.Ама иам многу ебан карактер, зашо многи избувнувам...првите секунди се најкритични.Ако тогаш не мавнам не праам тепачка, после се соземам и си викам не испаѓај клошар!Ама ако удрам така накурчен секад се тепам после до крај иако ми е криво више по 2риот бокс што ќе го испијам.

Стар сум за тепачки, се обидувам се да решам со дискутирање иначе имало времиња коа сме тепале не тепале како нема и јас сум бил мал :) како и да е ги избегавам на велико не сум тепач

За мене не сум се степал а сум бил вовлечен у тепачки(оние групни ) заради другари како помал,ама ќотек не сум добил,а рака на срце,не сум ни удрил како шо треба.

mr_wicket напиша:
Стар сум за тепачки, се обидувам се да решам со дискутирање иначе имало времиња коа сме тепале не тепале како нема и јас сум бил мал :) како и да е ги избегавам на велико не сум тепач
Кој бе стар? Од мене постар не си сигурно! Ама сеуште, ако ми зачури главата кочницата не додржува, се спушта завесата и мрак ми паѓа на очи и не глеам ништо више. Има моменти кога ќе успејам да се воздржам и максимално се трудам, ама не успевам секогаш.
Сакам да ти кажам само дека нема врска стар или млад, зависи од карактер. Јас на пример ако сум пијан многу тешко да се степам, тогаш се ми е уз к***ц:), ако се тепам само трезен може да ме извади од такт некој за да му учукам некоја. Пијан, многу тешко.

auuuuuu jas ednas sto bev u edna zhustra tepacka...toa pagjaa boksovi,gubenje kosi,ritanje shamarenje...i tamu gleam neso krv ovo ono..pa pocnaa nozevi da vadat i tuka letaat prsti,kosi,krvista na site strani...pa na kraj bomba i tuka tela ovo ono...i mi zdosadi pa go izgasiv televizorot i to :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom