Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Ako nekoj ima namera da pravi wow acc na orginalnata, mozhe slobodno da me iskontaktira na fb (william hines so troll slika) za da napravime recruit a friend. Shto toa znachi? Toa znachi deka dvajcata nie kje imame 300% pobrzo leveluvanje, shto znachi ke leveluvame 3x normal xp sto e ogromna razlika. Isto taka ke dobieme epic mount i pet i razni drugi privilegii. za poveke info za ova "recruit a friend" vi ostavam link : http://eu.battle.net/wow/en/services/recruit-a-friend/.. Mozhete da me addnete na msn (trezbezvez@hotmail.com) ili skype (sugarfree920) isto taka :) Blagodaram :)

Ме интересира дали некој има нет од НеоТел и игра на Molten-WoW, да ми кажи дали има лаг или било какви проблеми со игра. Однапред фала!

Луѓе игра некој катаклизам?Ја играм на Wowbeez,на 4.2.2 нон стоп Firelands раиди има.Многу јак сервер,многу е скриптан,да не речам ама скоро све работи.

Абе има некој сервер за Burning Crusade? Оти не ми се симнува 25 гб за ова катаклизмот у пм (40 ГБ ЛИМИТ) :S и да ми кажете колку гига ќе ми излезе да ја симнам барнинг крашејд

http://eternal-wow.com/

Ако има некој што игра на Remorse нека пише на Lulin, досега само еден македонец имам сретнато.

Игра некој на Warsong (Pvp molten) ?
ЈАС :D ..

Играв на Warsong едно 2-3 месеца, Disc 2.2k 2s Lakica и Boom 2k Kravatamo, во меѓувреме мултибоксав 5 Boomkin-a и после откажав... па се вратив после год на Sargeras, и за чудо имав на сите 5 акаунта по 600-700vp :) и направив од скоро секоја класа на Sarg, Dotz-lock, Lazeel-rdud-boom-fero, Lahica-sham, Lahig - rogue.(на некои имам 1.9k 2s) icc 10/11 ..
Horda

ЈАС :D ..

Играв на Warsong едно 2-3 месеца, Disc 2.2k 2s Lakica и Boom 2k Kravatamo, во меѓувреме мултибоксав 5 Boomkin-a и после откажав... па се вратив после год на Sargeras, и за чудо имав на сите 5 акаунта по 600-700vp :) и направив од скоро секоја класа на Sarg, Dotz-lock, Lazeel-rdud-boom-fero, Lahica-sham, Lahig - rogue.(на некои имам 1.9k 2s) icc 10/11 ..
Horda
немој вака таман се откажав ке ме навлечеш пак да ја упалам ке треба да ме бусташ (мала шала) :d

Има некој приватен пвп сервер на катаклизам. Како што беше vcn-wow.net ако сте играле. Некој со вендори каде што ги има скоро сите ајтеми и рокај си пвп. Колку да тепам досада xD

Некој добар катаклизам сервер со 4.3 пач?

Ajmo nekoj na molten-wow cataclysm da praime dueli :)

warsong: warrior undead female name: ACILLINI
sargeras: warrior orc male name : SCARFANG

ili warsong ke testirame klasi? :vozbud:

molten wow на лич кинг играм моментално. 30 левел роуг
--- надополнето: 10 јули 2012 во 16:15 ---
Имам еден проблем... Кога ке пишам и пасс и се ми се блокира играта на Success! Чекам некое време и никако да ме стави. Може решение? Читав и на гугл, ама не разбирам многу. Ве молам што побрзо да ми помогнете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom