Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има играчи Horda на Deathwing нека пишат .. :))

Има некој на Vanillagaming.org? Најдобар vanilla приватен сервер по мое мислење.

Ај препорачајте ми добар пиратски сервер стриктно со Cataclysm.Знам дека има багови и се,али некој што познава добар сервер што има помалце багови.Сакам да ја пробам :)

A на овој МОЛТЕН серверов може со КАТАКЛИЗАМ ?

A на овој МОЛТЕН серверов може со КАТАКЛИЗАМ ?

Сеуште не. Кога ќе го стокмат така како што Молтен знаат и умеат, тогаш ќе го пуштат. Сега засега нема ни приближна дата на пуштање на Катаклизма сервер.

Иначе, ќе пишував ... ме излажаа овие од молтен пак да играм WoW поради Lordaeron серверот. Признавам само x1 Blizzlike сервери.

Сеуште не. Кога ќе го стокмат така како што Молтен знаат и умеат, тогаш ќе го пуштат. Сега засега нема ни приближна дата на пуштање на Катаклизма сервер.

Иначе, ќе пишував ... ме излажаа овие од молтен пак да играм WoW поради Lordaeron серверот. Признавам само x1 Blizzlike сервери.
А`,Молтен што ќе направат, ќе кренат нов сервер,или ке има надградба на постоецките?
Знае некој каква им е практиката?

А`,Молтен што ќе направат, ќе кренат нов сервер,или ке има надградба на постоецките?
Знае некој каква им е практиката?
Најверојатно првен ќе кренат нов а после ќе ги надоградат другите...обично така одат работите на молтен

Има македонски гилд на 1x реалмот на молтен ?

Иам 80ка холи паладин и викам ај да пробам нешо бг, арена..Може ли некој да ми објасни како уствари се игра со паладинов, како моеш да опстанеш у бг или арена кога ти идат тебе фокус цело време, немаш 2 магии за демиџ и wipe-уваш после 10 хила ?!?!?!??!

Иам 80ка холи паладин и викам ај да пробам нешо бг, арена..Може ли некој да ми објасни како уствари се игра со паладинов, како моеш да опстанеш у бг или арена кога ти идат тебе фокус цело време, немаш 2 магии за демиџ и wipe-уваш после 10 хила ?!?!?!??!
LoS i ....practice makes perfect

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom