Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
flix da ne pretera malku so konfiguracijata.... za da napraes wow server ti treba emulator.. ima MangoS , Dark's Repack, Azumi . Ja preporacuem Mangos. Preku toj emulator si imam napraeno svoj server i si gi praem questojte samo.

Да те поправам:

FLiX напиша:
Abe luge server dali imate pojma so znaci toa.
Aj min konf ke vi kazam sto vi treba

Prvo procesor Intel Xeon ili AMD Opteron
potoa nad 2 gb ddr-ram najmalku serverite imat i po nekolku TB (хахаха, максимум е 24 гига мислам, ама за WoW доста ти се и 2-4)
Potoa najmalku 1 GB hard disc (Толку тежи ворлд серверот, али затоа хардот мора да биде SCSI обавезно)
Konekcija najmalku 2 mbps preporaclivo e 5-10 mbps UPLOAD, download не е битно колку имаш
itn itn
i nalet toa treba nekoj еднаш неделно da go odrzava, da updajtova, so ne
najbo igrajte si na tie sto se.
Da vi preporacam najdobar piratski e Gore taka mislam se vikase, skoro ist e ko orginalen, mnogu malku raboti ima samo so ne rabotat.

de be nejkam ja sto dushi na serverot mene mi e za ushe 2ca drugari da igrame da se pleskame

da se zaebavame be:D
i koj se programi mi trebaat i od kaj da gi najdam shorty?
:zlo:

Luge jas kazvav konfiguracija za salam server min 100 dusi da krepi.

и се случи ли нешто? направи ли некој сервер?

lele anonimen kasno vidof postot. ti prativ pp

Shorty напиша:
flix da ne pretera malku so konfiguracijata.... za da napraes wow server ti treba emulator.. ima MangoS , Dark's Repack, Azumi . Ja preporacuem Mangos. Preku toj emulator si imam napraeno svoj server i si gi praem questojte samo.
Mangosot e gjubre bidejki ne mozes da si editiras nisto. Jas igrav na eden Mangos i se rabotese(questovi, i takvi raboti) no koga se najdese nekoj bug ne mozese po nikoja cena da se smene toa. Adminot kolku probuva no nikako da se saveira. Zatoa ne e preporaclivo mangos za ako sakate da go pravete custom. Za blizz e ok ama za dodavanje i odzimanje raboti e gad

lol nemat sanasi, igram WoW na originalen server, a + kolku mozet da se soberet na privaten? 20 maksimum... no way man

Не е точно јас не се вадам од компјутер на ОРИГИНАЛНАТА Воф па има 200 луѓе онлине одете на страната www.wow.zona.ba па видете таму шо и како јас играм на тој сервер добар е добар е!!!

А за серверот тоа е друга работа за тоа треба МНОГУ јака машина:toe:

абе 10 или 100 мб конекција да имаш може 200 луге да играат за тепење време :salut:

па да направиш WoW сервер, ај има шанси да направиш, ама ти треба сервер, за којшто треба пари да плаќаш, и плус на истиот ќе треба минимум еден "Gamemaster" да седи по цело време за да го контролира. :)

ednostavno neli kupi si oficialna i ne se maci

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom