- Член од
- 4 јуни 2015
- Мислења
- 243
- Поени од реакции
- 230
Јас планирам да одам на Историја и Археологија во УГД Штип, па ме интересира дали знае некој како и што е таму, кои смерови ѓи има, дали е тешко и сл..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакаш да работиш?не знам шо да прам никако не можм да се одлучам помеѓу правен и педагошки некам да напрам грешка после да ми биди криво...совет некој мислење нешто што ќе ми помогни да се одлучам однапред ви благодарам![]()
Во тое проблеот не знам ме влечи и едното и друготоШто сакаш да работиш?
Добро еве, кои се двете варијанти во кои се замислуваш во иднината? Што е едната работа во која се гледаш како со љубов ја работиш, а што е другата?Во тое проблеот не знам ме влечи и едното и другото
Па англиски секако ќе треба да научиш без обзир на професијата бидејќи реално за се ти треба тој јазик денес. Такашто на тебе си е одлуката, никој нема да ти каже „иди на ова“, туку види што повеќе сакаш да го работиш и тоа избери гоСега во моменто мислам дека ке ме испони работата како наставник професор по англиски од една стр од др не го знам јазико 100% и нр нз шо ке биди од др стр исто се гледам во фирма суд бидејки можи да се речи дека говорноштвото нај мн ми оди
Сега во моменто мислам дека ке ме испони работата како наставник професор по англиски од една стр од др не го знам јазико 100% и нр нз шо ке биди од др стр исто се гледам во фирма суд бидејки можи да се речи дека говорноштвото нај мн ми оди
[DOUBLEPOST=1438176565][/DOUBLEPOST]За професор по англиски, мислам дека ти треба филолошки и тоа на книжевност да се запишеш.
Знам за то но јас прашав ми рекоја дека во 4та пред да земам диплома да одам таму и да положам три испити оти скоро се исти предметитеЗа професор по англиски, мислам дека ти треба филолошки и тоа на книжевност да се запишеш.