Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Здрави дечки имам едно прашање. Јас завршив 3 годишно образование и полагав матура (но не и екстерно), но од септември ке земам четврт степен вонредно, па ме интересира дали ќе полагам екстерно и матура?

сакам да знам дали во сите средни училишта по информатика се исти предметите? ако е така тогаш
колку време се учат предметите музичко, хемија и ликовно. Дали само прво полугодије или?

Дечки како се пресметува GPA за Македонски студенти?

Дали средното полициско училиште во Идризово работи?колку што знам не работи... ??

Здраво на сите, нова сум на форумов и профилов го отворив со цел да ми помогнете со информации во врска со факултетот за фармација во Штип. Дали некој знае колку предмети има и кој се тие? Колку години трае факултетот и дали е премногу тешко како што скоро сите објаснуваат? Ќе ве молам за одговори колку повеќе мислења од вас толку подобро за мене :)

Поздрав ме интересира што услови ми треба од матура и оценки средно за да се запишам на Правен факултет и што предмети има онака од по основните ?

Ајде и тука ќе пишам за секој случај да не ја бришат таа тема. Има ли некој одговори за англиски за 8/9?

Каде има обуки или приватни часови за HTML и СSS?

Ми треба краток курс кој не би траел повеќе од 1 месец со цел да научам основи.

Неможам на интернет да најдам, а ме интересира кој студии ги има во Скопје од штипскиот Гоце Делчев.. Конкретно "Информатика" дали ги има сите смерови ?

Ме интересира дали на православниот богословски факултет во Скопје има постдипломски студии ? Колку семестри траат и колку изнесува износот за плаќање ?

Кои дати е отприлика августовиот испитен рок?

Дечки, има ли некој студирано во Белград па да сподели искуство некое? Какви се цените на факултетите? Имам слушнато дека и државните се со енормно високи цени и дека не се како во Македонијава наша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom