Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
здраво дечки, дали некаде можам да најдам конкурс(предмети потребни за запишување и др) за некој факулет по информатика од универзитетот `Апостол Павле` - Охрид. дали имаат веб страна или сл. поздрав

Здраво на сите имам едно прашање дали ако може некој ако сака да ми одговори ако сакам да се упишам на факултет за спорт нешто било кој смер колку да има нешто да се учи дали и кој предмети треба да ги имам запишано во матура и одприлика кој просек треба да го поседувам, сакам да се запишам таму затоа што таму нема ХИПИЦИ и ке можам да спортувам и да дишам чист возудх и ако може некој да ми каже дали има ЕВРЕИ таму пошто ако има ништо од бизнисот исто ми е битно ама ваљда нема таму ЕМО фаци пошто ми иде да ти рогнам во муда

Дали има во битола Технолошко Технички Текстилен Факултет?

каде точно се наоѓа средното хемиско училиште во велес?

луѓе, да не знаете каде го има конкурсот за средни училишта? ми треба за сестра ми :)

Дали ке може некој да ми прати линкови од веб страни (македонски ) каде ке може да најдам курсеви за одржување обуки по било која насока

каде точно се наоѓа средното хемиско училиште во велес?
Во истата зграда на Гимназијата, кај кафичите. Кај новата црква Св Кирил и Методиј, до младински парк.

Не е доцна
значи нема ? не ги разбрав линковите се извинувам
Сепак, имало нешто. Веста е излезена на 2 Јуни оваа година на Гоце Делчев Универзитетот
http://fakulteti.mk/news/11-06-02/novi_studiski_programi_na_ttf_na_ugd.aspx

kopce_crveno.png
НОВИ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ ЗА АКАДЕМСКАТА 2011/2012 ГОДИНА:
http://ttf.ugd.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=11&lang=mk

шо се требит да се напрај за да се добие дозвола за работа ко фармацевтски техничар?

Ме интересира дали кај нас има колеџ/факултет за стекнување на лиценци за менаџер/тренер(фудбал), ако ме разбирате ?
Сериозен сум.

Когај се уписите за правниот факултет оваа година ?

Абе,ако поминеш со просек 4.50 тоа значи дека си поминал одличен???така???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom