Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира како може да се подигнат документите која процедура е, поточно од правен факултет ?

Ќе отидеш на студентски прашања и ќе си побараш уверение за положени испити (после да не те заебаваат) па после ќе побараш да те испишат и да ти ги вратат документите. Ќе треба и да напишеш барање.

епа дечки и јас завршив и планирам да се запишам на кономски факултет ама нз дали да одам Скопје или Прилеп. Ако можи некои препораки, стварно ми требаат :toe:

епа дечки и јас завршив и планирам да се запишам на кономски факултет ама нз дали да одам Скопје или Прилеп. Ако можи некои препораки, стварно ми требаат :toe:

Зависи од тоа каде живееш,дали ти е битно каде повеке ке потрошеш...ама јас мислам Скопје подобро:)

Студентски мензи

Хеј. Ќе може да ми кажете дали/каде има студентски мензи, по можност некаде во близина на Универзалната сала? Дали тие се наоѓаат во студентските домови (и кои) или има некои и на посебни места?

Taму најблиску ти е мензата на Кузман -студентскиот. Нема посебни, сите се во склоп на Студентските домови.

Дали некој знае како можам да ја најдам листата за примени студенти на медицина факултетот во Штип и Скопје?Или барем ако има некој на медицина а знае да ми каже минимум бодови за примање во државна квота.

Дали некој знае како можам да ја најдам листата за примени студенти на медицина факултетот во Штип и Скопје?Или барем ако има некој на медицина а знае да ми каже минимум бодови за примање во државна квота.
http://www.medf.ukim.edu.mk/docs/upi...spisok.xls.pdf

Ова се сите примени во Скопје,не знам колку се државна колку приватна квота :)

Да прашам дали можам пријавата за полагање на матура да ја земам, ако не, можам ли барем да ја фотокопирам поради потреба за факултет. Директоро мој се курче и неќе да ми ја даде... ни фотокопија, не смеел он тоа да го прае... има ли некој елоквентетн да ми одговоре?

Да прашам дали можам пријавата за полагање на матура да ја земам, ако не, можам ли барем да ја фотокопирам поради потреба за факултет. Директоро мој се курче и неќе да ми ја даде... ни фотокопија, не смеел он тоа да го прае... има ли некој елоквентетн да ми одговоре?

Пиши им на тие од биро за развој на образованието. Прашај ги нив, мислам дека ќе ти одговорат. Овде никој не знае.

http://www.matura.gov.mk/contact.aspx?language=MK

Најјак, сфати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom