Велешанец (КАЈГАНЏИЈА!) исчезна во водите на Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата аце_шваба
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја сум ,,дишел лепак,, од 6 оделение. Со братучет ми кј него дома. Почесто беше сам дома цел ден беја неговите на на работа и баш беше забовно. Имаше некоја јако чуство. Бевмо деца, зелени сакавмо да пробамо све. Од љубопитност. Но тоа не го применуевмо често ова. А сеа братучет ми е во сранство подолго време и не го применил тоа, а исто и јас. Тоа го прави лош човек ? Не знае да згази на мравка, не е кретен како другите. Има големо срце, знае да помогне на секого.

Но јас откако отиднав пушем цигариња година време. Исто така зелен бев осномец. Зелен. Но доброто е што сватив дека не чини тоа и не продолжив.

Но ама ајде ќе речеш ако имаш 18 године си позрел ама пак јас бе имав 19 године коај пробав ,,мара,, . И пак истиот случај како и прошлите од љубопитност. Постар сакаш нешто појче да пробаш. Нешто појако. А и само пробав ова. Знам дека не чини. Почуствував на своја кожа. И никогаш повеќе.

А пак ова што имам толку ,,гревови,, ме прави лоша личност ? (сакам тоа да знам :/)

Не го обвинувајте. Ве молим.

Искрено се надевам дека ке биде се во ред ,ама сепак тоа е тоа сите сме имале тешки моменти периоди ама не сме сите посегнале по лепак и не знам што не не го знам детето не можам да судам или да обвинувам ама колку и да боли и колку и да звучи сурово тоа е тоа дрогата мора да си земе некој да и прави друштво.

само една работа пред да продолжите да блуете по детето сакам да кажам т.е да цитирам
пред да ја каменуваат марија заради блудничење христос им рече нека фрла секој оној кој што нема гревови направено и што бидна никој не посегна по неа значи немојте да се праите сите цвеќиња
се извинувам за оф топикот

Исто детето од Велес кое се удави во Вардар пред неколку години додека одело да си ја земе топката треба да служи за "позитивен" пример,нели?И неброени луѓе пред него...
"Уште една жртва на дрогата."
"Дрогата покоси уште еден живот."
"Овој ли беше на милионер?"

Поштедете се од сопствената природа,барем овде.
Грозно ми е оти постирам.

беше на милионер се сеќавам со капче дека беше!

многу сте глупи најозбилно.ко ретардирани сте. Ми се повраќа од ова шо сте го пишувале.
Друже,гарант си на некое боље место.
rip

надевам се на добри информации за дечкото иссто толку колку шо се надеам модераторите да реагират

Се надевам на најдоброто иако ништо не покажува кон тоа. Што и да е, се работи пред се за човек.

Шваба може да те прашам нешто?

Каков човек си ти кога го закопа другар ти предвреме?

Прочитај се па после колни по други, знаеш кармата е страшна работа.

ПРЕКИНЕТЕ СИТЕ! Усул да се немало....
Можда е најдобро да се затвори на кратко темава, а?

Life is a storm, my young friend. You will bask in the sunlight one moment, be shattered on the rocks the next. What makes you a man is what you do when that storm comes . - Alexandre Dumas

Човекот направил една капитална грешка, со тоа што свесно отишол да обавува некоја дејност при која бил свесена дека нема да бил при здрав свест и разум на место каде што со години наназад е познато дека се случуваат многу несреќи а тоа е брегот на вардар во велес. Очигледно немал некој настрадин оџа кој ги тепа децата преда даги пушти да полнат вода од чешмата , за да не ги скршат стомните.
Па затоа ова сега е ирелевантно бидејќи тоа не го менува фактот дека е официјално „изчезнат“ најверојатно по пад во Вардар. А на сите ни е добро позната статистиката за лица „изчезнати“ под пад во вардар во велес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom