Божино
4815162342
А, да не знајте која телевизија ќе го емитува? Гледав досеа на Спорт Клуб ама таму не даваат гренд - слемови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека на Канал 5 плус, нели тие ги презедоа преносите на тениските натпревари, па би требало да го преземат и Ролагд Гарос.А, да не знајте која телевизија ќе го емитува? Гледав досеа на Спорт Клуб ама таму не даваат гренд - слемови.
Јас секогаш гледам на ЕуроСпорт2.Тие ги даваат сите Гренд Слемови,освен Вимблдон(ама него го има на Телма).Кога ќе завршат сите натпревари во денот имаат емисија со Mats Wilander и една плава женска ја заборавив како се вика..А мене ме интересира околу колку саат ќе започнува еден натпреварувачки ден?А, да не знајте која телевизија ќе го емитува? Гледав досеа на Спорт Клуб ама таму не даваат гренд - слемови.
Јас секогаш гледам на ЕуроСпорт2..Кога ќе завршат сите натпревари во денот имаат емисија со Mats Wilander и една плава женска ја заборавив како се вика..А мене ме интересира околу колку саат ќе започнува еден натпреварувачки ден?
Иначе може тука и за жените да коментираме,немора анкета..Мое мислење дека тепа Сафина..Во добра форма е..![]()
Надал тепа џабе гледате:smir:
Надал ми се јави,местено било:smir:
А, да не знајте која телевизија ќе го емитува? Гледав досеа на Спорт Клуб ама таму не даваат гренд - слемови.
Мириса на интересно, осеќам ќе има добар тенис , а се надевам дека ќе го видиме Федерер во финале, се надевам на уште една негова победа:se_ molam:icon_bigg