Ролан Гарос 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2009?

• Рафаел Надал

Гласови: 28 23,7%
  • Рожер Федерер

Гласови: 66 55,9%
  • Новак Џоковиќ

Гласови: 15 12,7%
  • некој друг

Гласови: 9 7,6%

• Вкупно гласачи
    118
Статус
Затворена за нови мислења.
А, да не знајте која телевизија ќе го емитува? Гледав досеа на Спорт Клуб ама таму не даваат гренд - слемови.

А, да не знајте која телевизија ќе го емитува? Гледав досеа на Спорт Клуб ама таму не даваат гренд - слемови.
Мислам дека на Канал 5 плус, нели тие ги презедоа преносите на тениските натпревари, па би требало да го преземат и Ролагд Гарос.
Не ме држи за збор, ама мислам дека ќе биде Канал 5+ :)

Канал 5 ги превзема правата за мастерс турнирите, ама не сум сигурен дали ќе го даваат Ролан Гарос. Изминативе години редовно имаше на Еуроспорт ама во задно време нешто забушаваат.

Јас секогаш гледам на ЕуроСпорт2.Тие ги даваат сите Гренд Слемови,освен Вимблдон(ама него го има на Телма).Кога ќе завршат сите натпревари во денот имаат емисија со Mats Wilander и една плава женска ја заборавив како се вика..А мене ме интересира околу колку саат ќе започнува еден натпреварувачки ден?

Иначе може тука и за жените да коментираме,немора анкета..Мое мислење дека тепа Сафина..Во добра форма е..:pipi:

Јас секогаш гледам на ЕуроСпорт2..Кога ќе завршат сите натпревари во денот имаат емисија со Mats Wilander и една плава женска ја заборавив како се вика..А мене ме интересира околу колку саат ќе започнува еден натпреварувачки ден?

Иначе може тука и за жените да коментираме,немора анкета..Мое мислење дека тепа Сафина..Во добра форма е..:pipi:

Мислам дека од 11 почнуваа натпреварите сега на почетокот,а после како ќе остануваат помалку ќе почнуваат подоцна..

Инаку,кај жените според кладилниците Сафина е прв фаворит,па следуваат Јанковиќ,Кузнецова,сестрите Вилијамс..Јас мислам дека или Сафина или некоја од сестрите Вилијамс ќе освои.Лани и Венус и Серена испаднаа рано во Париз,па сега мора да се поправат. :helou:

Надал тепа џабе гледате:smir:

Надал ми се јави,местено било:smir:

Надал ми се јави,местено било:smir:

Te цитирав затоа што сакав да ти дадам до знаење дека се` е можно во спортот и никогаш не се знае кој може да изненади, посебно во индивидуалните спортови. Не дека Надал има мали шанси, ама who knows?

Затоа одбегнувајте вакви пресигурни еднореченични коментари, можат да ви се вратат како бумеранг по глава. :)

Си знам јас дека се е можно во спортот,но секој си има право на свое мислење,нели?:(

Иначе,океј договорено.

Новак и Роџе во потера по Рафа
rg-nole-rodzer-rafa.jpg

Ако нема изненадувања, што организаторите и сите љубители на тенисот посакуваат, битката за трофејот на Роланг Гарос и годинава ќе се води меѓу тројцата најдобри светски тенисери.

На ЕуроСпорт гледај таму дават секогаш грендслемови.

:vozbud: Мириса на интересно, осеќам ќе има добар тенис , а се надевам дека ќе го видиме Федерер во финале, се надевам на уште една негова победа:se_ molam:icon_bigg

:vozbud: Мириса на интересно, осеќам ќе има добар тенис , а се надевам дека ќе го видиме Федерер во финале, се надевам на уште една негова победа:se_ molam:icon_bigg

Heheheh interesantno ke bide , edvaj cekam da pocne, ke se mrdnam epten, neka pobedi najdobriot , neka mu e so sreka na rafa...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom