The_LiGhT'
Stop DISCRIMINATION
Nie barem za Xhamijata imame dokazi deka postoello vo plostadot, a za crkvata imate li vie...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Nie barem za Xhamijata imame dokazi deka postoello vo plostadot, a za crkvata imate li vie...
![]()
Daj boze da e...Ama si se spremil.Sepak i jas ke ti ja izreklamiram dzamijata.Nikoj nema nisto protiv dzamijata.Ednostavno jas sum za cist plostad.A ako sakas da gradis dzamija na plostadot obrati mu se na pastirot .Verojatno i taa dzamija e vo programata od 100 cekori nazad
Па нека ја изградат. Само автоматски ќе се намали прометот во св Димитрија, св Богородица и Соборниот Храм.
А тие од Карпош 2,3 и 4 ќе треба пак да се влечкаат до центар или до нерези за да стигнат до најблиската црква.
Сеуште имам некој респкт кон црквата па не би сакал да коментирам против, но како идат работиве и како созревам све си мислам дека владициве на цркививе гледаат како на Друштво со Неограничена Одговорност.
Џабе е таа твоја почит кога самите која ја водат организацијата наречена МПЦ немаат почит кон неа и нејзините верници. Не заборавај МПЦ не ја правата инцтитуцијата црква, градбите се институција сами по себе без разлика дали некој ќе држи или не служба.
![]()
A nie sto plakame danok za paja patakot grujo da gradi crkvi, nie ne sme li narod na ova drzava!!! Pred Boga site sme isti i imame isti prava...И Хитлер градел концентрациони логори па денес ги нема. Оваа џамија е од турско, а бидејќи турци на овие простори биле окупатори нема логика ние да им обновуваме нешто за што сме платиле со данок во крв.
A nie sto plakame danok za paja patakot grujo da gradi crkvi, nie ne sme li narod na ova drzava!!! Pred Boga site sme isti i imame isti prava...