Ф
Фил Ајви
Гостин
Другарот што седи со мене на хемија, не е нормален еј :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста старо, ама .. http://208.98.41.245/media/kajgana.com-aleksandar.mp3 .. со солзи се смеев, и еве уште на рипит ми е. Хахаха, цел Божји ден го слушам.
Ме насмеа Ании..дефинитивно и беше малер ден
Прво се мавна во еден стол обидувајќи се да фати топка,на голем одмор се тепаше со една другарка Марија за столче и Марија и го тргна столот,а Ании падна на земја пред 10тина луѓе.После сакаше да седне кај PokerFace во скут и им се препрчи столот,па PokerFace ме фати за рака додека паѓаа и ми падна јадењето на земја а само што го купив и цел јогурт ми се истури во фаца и по алишта..А на час по македонски Ании се обидуваше да и помогне на Tinna додека ја испрашуваа,али си настрада Aниито-ја фатија како кажува...
лол:pos2:
Ауу да да на Дацко :smir:Срц не ја фатија како ми кажува на мене,туку на Дацко како му кажува.Иначе ме насмеа истото ова [мини земјотрес имаше додека паѓаа] и еден глуп виц :pos2::pos2::pos2::pos2: Си биле два лимона едниот го згазнал кола,а другиот се исцедил од смеење.:pos2: