Откажаа компјутерите на владиниот авион на Грујо и Ѓорге

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Epa nogu normalno deka ke otkazat koga se ni e donacija od kina.:pos2:...hehehe....mala sala:pos2:

А зашто тогаш хеликоптерот би го срушиле што се враќаѓе од босна? за која цел?

ако зборите за конспирации.

Треба да бидеме Среќни што се заврши како што треба. Во ваков период најмалце од ни треба да остенеме без Премиер и Претседател на државата без разлика за кого зборува. Дали за Бранко, Груевски или Иванов.

Ова нека ни биде поука за понатаму. Се надевам дека од грешките ќе се учиме и нема дозволиме да ни се повторат.

Комплетно се согласувам со тебе.
Во овие моменти не смееме да останеме без водачи на државата без разлика кои се, иако не ми се допаѓа политиката на Грујо!

нека вложат пари сега во возови :))))
денес за бт одев гледав пожарни некаде патуваа,место да вложат пари за авиони за гасење на пожари тие се испрдуваат:toe:
ќе дојде до биење парламентот така ми гледа ова:toe:

А зашто тогаш хеликоптерот би го срушиле што се враќаѓе од босна? за која цел?

ако зборите за конспирации.

хеликоптерот е друга приказана...мислам дека станува збор за дефект кај системот н авионот.
ЗОТЕ потписот.....македонија ВО СРЦЕТО ке биде подобро:smir:

Мене ми се чини дека и на овај ке му светат масло...

еве го и видеото...

Комплетно се согласувам со тебе.
Во овие моменти не смееме да останеме без водачи на државата без разлика кои се, иако не ми се допаѓа политиката на Грујо!

Во овие моменти,како и секогаш,Македонија е најдобро да остане без вакви водачи.:toe:

Toa bese zakana do grujo od EU da mu dadat na znaenje deka ima nekoj nad nego ali neka si mislat deka oni se nad nekoi ,ako ako ,ama ne razmisluvaat deka ima i nekoj nad niv i nad site nas pa togas koga ke slegne ke si vidat kakvi zulumi imaat praveno,a avionot na grujo e nov i e eden od najdobrite avioni koi prenesuvaat delegacii na balkanot taka da se gleda vekje koja e pricinata sto stana denes so avionot,toa se slucuva den podocna od sostanokot na MASONITE vo Grcija ,jas predlagam da fatime nekoi gragjanin od EU i da go raspneme na krst bidejki tie se lugje koi sakaat da go diktiraat svetot i da imaat povolni uslovi za zivot vo nivnite drzavi za smetka na toa sto drugite nivni kolonii da gladuvaat,neka znae EU deka od Makedonija nema da napravi kolonija dodeka vmrovska cizma ke gazi vo drzavata,na MAKEDONIJA I E POTREBEN NOV SOJUZ SO TURCIJA NA BALKANOT i da pocneme so ostvaruvanje na Makedonskiot son dali preku vojna ili diplomatija ne e bitno bitna e celta da si ja ispolnime da si ja vratime Makedonija na Makedoncite i na drugite koi ziveat vo nea,a zosto pak toa go pravat Francuzite ne mi e jasno,na Boro go utepaa Francuzite ,sega i na Grujo sakaat ,ne mi e jasno zosto tolku im preci na site Makedonija da bide toa sto treba i da ja vodi covek makedonista

NE SE PLASETE DA BIDETE MAKEDONCI,TOA E SVETA RABOTA MAKEDONCITE TREBA DA RAZBERAT DEKA EVROPA NE NI MISLI DOBRO TIE SE FASISTI,PERVERZNI BUDALI KOI SE IZIVUVAAT VRZ POMALITE,ALI POSEIZGLEDA NE IMAAT CITANO ZA DAVID I GOLIAD PA TAKA BRAKJA MAKEDONCI EVE VI JA EVROPA I NADEVAJTE SE DEKA SAMO EU E IZLEZOT NA MAKEDONIJA,OD SEA NATAMU KOI KE JA SMETA EU ZA DOBRA RABOTA KOJA BI I POMOGNALA NA MAKEDONIJA GOSPOD DA MU PISE GREV.

Baram ovoj Igor tamu sto napisal nesto neznam kade da mu se napise ime , prezime od kaj ima pisano pa da mu se objasnat nekoi raboti,na kraj kraeva pa moze da se objasnat i so rabotata koja e izlezena od rajot

SMRT ZA ANTI_MAKEDONISTITE KOI ZIVEAT VO R.MAKEDONIJA

Груевски прдна - Бранко е крив
за се ви е вас Бранко крив, само на него мислите.

Груевски прдна - Бранко е крив
за се ви е вас Бранко крив, само на него мислите.
Pa so da prajme gledame od vas Grujo e krivso sevkupnata vlast e vo racete na VMRO-DPMNE Gruevski e kriv za sevkupnata ekonomska kriza Gruevski e kriv....Mora da mislime na nego pretend e za premiersko mesto vo 2012 mislam kako nov covek bez fleki.

Koi rece deka Branko e kriv be iskompleksiran nizaeden,Branko e samo obicen dupelizac na Eu satanistite nisto poveke i tie sakaat da go namestat na vlast ali neka znaat deka naiduvaat na Karpi,pa ke potonat ako se udri brodot vo niv,im otide palubata

Дефинитивно да им се забрани на ова ВЕЛМОЖИВЕ пристап кон тоа Lear Jet-чето, тоа е сепак скапо платена машина со парите на даночните обврзници, за да послужи во така тривијални цели.....
.................второ оној пацерај собран од кафанска маса кој изигрува ОБЕЗБЕДУВАЊЕ , плус слично регрутираниот ПРОТОКОЛ веројатно знаат дека премиер и председател , дури и на една банана од држава како нашата............ НЕ СЕ ВОЗАТ во ист автомобил, а камо ли да ЛЕТАТ со ист авион.................:)
..тие бе по Скопје запираат сообраќај и затвораат улици кога им прдне, а овде се местат на тацна......ко последни пацери... :)

Не се возбудувајте без потреба пред време. Ова е сеуште предигра. На Lear jetot ќе му се случи да “падне“ дури откога ќе потпишат, не порано од тоа.

Пу ја з`к...
за три од карти ќе бев раат у.п.м.
Али... они имаат работа, т.е. се закачиле со ептен упорни момци. :)

опитај пак... :vozbud:

веројатно знаат дека премиер и председател , дури и на една банана од држава како нашата............ НЕ СЕ ВОЗАТ во ист автомобил, а камо ли да ЛЕТАТ со ист авион.................
Незнаат друже...
незнаат. :toe:
Па затоа се местат на double-double.
A те са... винаги желаена хапка,вкусотијка на право... :back:

p.s.
http://www.forum.kajgana.com/showthread.php?t=38395
30.04.2009. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom