Microsoft Office 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
ее дааааааа бе ај покажи

Е да бе... ај ќе играме жмурка, сакаш ? :tapp:

Неам Word 2003, еве ти на 2007 (Битно тоа не е ништо ново).
Башка тоа што имаш разни додатоци... и да, Word не служи за ефекти, за тоа е тука фотошоп, правиш што ти душа сака во фотошоп и после го имплементираш во Word...

untitled_20.jpg

Е да бе... ај ќе играме жмурка, сакаш ? :tapp:

Плук Office 2010, пу за мене пу за сите...
Така нешто? :)

Него, Инфекшн, ти го добиваш бесплатно, па имаш измешани приоритети.
И јас ќе го "добијам" бесплатно, но размисли од друга перспектива - ако би морал да платиш за него, а веќе имаш 2007, ќе платиш?

Зашто за ефекти на букви, ако тоа е адутот...имаш фотошоп :)

изгледа Word тапа ... тоа што си направил Е WORDART тоа го има и во 2003 ама не се исти ефектите. значи тие ефекти во 2003 нема
-тоа кај тебе се појавува како слика , треба double click за да го смениш текстот ..

etis61.jpg

а ова го има само во 2010 и се вика Тext Effects
:smir:

Ајде бе што се расправате кај што има рано е за office 2010 иначе 97 ги има истите ефекти :baeh:

изгледа Word тапа ... тоа што си направил Е WORDART тоа го има и во 2003 ама не се исти ефектите. значи тие ефекти во 2003 нема
-тоа кај тебе се појавува како слика , треба double click за да го смениш текстот ..

etis61.jpg

а ова го има само во 2010 и се вика Тext Effects
:smir:

Ако тебе во школо ти бараат да направиш презентација во Word со најшарени ефекти на букви и незнам таму што... мене за истото би ме избркале од работа, па сеа ти види (никогаш нема да ти требаат тие ефекти).

Иначе да зеам сеа во фотошоп да направам нешто, да го имплементирам во Word 2007 па да те видам после ти истото напрај го со Word 2010... чим веќе си запнал за ефектите.

Едит: Читај исто така што ти кажа Mac)) и уште не си кажал тоа што те праша Vnuce... за техничките подобрувања.

за техничките подобрувања никој не може за ден или два веднаш да ти нареди што е подобро и што е полошо во новата верзија .... и не чуствувам никаква потреба да му објаснам на еден човек кој е заљубен во офис 2003 зш што и да му кажам знам дека нема да се убеди ... предлагам нека си го проба па после да зборуваме ... зборувате за нешто што не сте го пробале

Друже... два дена те прашувам што има подобро новиот офис... Освем што се напали на непотребна функционалност што веќе постои, ништо друго не понуди...
Дај, или покажи нешто конкретно, или не филозофирај за “потреба за објаснување“ и заљубување во Офис.
Ако некој делува заљубено тука, тоа си ти.

Друже... два дена те прашувам што има подобро новиот офис... Освем што се напали на непотребна функционалност што веќе постои, ништо друго не понуди...
Дај, или покажи нешто конкретно, или не филозофирај за “потреба за објаснување“ и заљубување во Офис.
Ако некој делува заљубено тука, тоа си ти.
па како јас? ти уште без да го пробаш зборуваш дека не чинело. се исто само дизајнот е сменет бла бла Bullshit

па како јас? ти уште без да го пробаш зборуваш дека не чинело. се исто само дизајнот е сменет бла бла Bullshit

Еве.. ти си го пробал... кажи ми што има подобро, само немој пак да се напалуваш на шарените букви... Ти кажав веќе за нив...

Please, enlighten us, you great Office Prophet... :cuc:

за техничките подобрувања никој не може за ден или два веднаш да ти нареди што е подобро и што е полошо во новата верзија .... и не чуствувам никаква потреба да му објаснам на еден човек кој е заљубен во офис 2003 зш што и да му кажам знам дека нема да се убеди ... предлагам нека си го проба па после да зборуваме ... зборувате за нешто што не сте го пробале

Размисли уште еднаш што кажа. Новостите и техничките подобрувања треба да бидат објавени како инфо за софтверот. Деталите и сличните драгнулии не ми прават никаква разлика, не само мене туку на било кој корисник. Обливион спомна 2-3 работи кои се новост во 2010 кои нема да бидат користени ни од 5% од корисниците.
Сакаш да кажеш дека треба да плаќам 600-700 долари за текст ефекти башка тоа за Word ?

Спомна дека немаш намера да објаснуваш... јас би рекол дека немаш појма што да објасниш, а не дека немаш намера

Размисли уште еднаш што кажа. Новостите и техничките подобрувања треба да бидат објавени како инфо за софтверот. Деталите и сличните драгнулии не ми прават никаква разлика, не само мене туку на било кој корисник. Обливион спомна 2-3 работи кои се новост во 2010 кои нема да бидат користени ни од 5% од корисниците.
Сакаш да кажеш дека треба да плаќам 600-700 долари за текст ефекти башка тоа за Word ?

Спомна дека немаш намера да објаснуваш... јас би рекол дека немаш појма што да објасниш, а не дека немаш намера
епа тогаш ќе треба да чекате додека излезе финалната верзија .
btw не знам колку да е добар барем во македонија никој не би платил 600-700 $ за софтвер

btw не знам колку да е добар барем во македонија никој не би платил 600-700 $ за софтвер

Од прва рака информација.... Во Македонија се плаќа многу повеќе од 600 - 700 $ за добар софтвер ;)

да бе брат знам видов во нико еднаш ... Windows Vista Ultimate OEM снимен на Princo DVD 8000 ден и нешто беше на таков квалитетен софтвер мислиш?
200 евра просечна плата и ке купи софтвер? хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom