M
Mr.InF3ction
Гостин
ее дааааааа бе ај покажиНе е ова никаква новост, истите тие ефекти ги имаш и во Word 2003 :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ее дааааааа бе ај покажиНе е ова никаква новост, истите тие ефекти ги имаш и во Word 2003 :helou:
ее дааааааа бе ај покажи
Е да бе... ај ќе играме жмурка, сакаш ?![]()
ако имам пари веднашако би морал да платиш за него, а веќе имаш 2007, ќе платиш?
изгледа Word тапа ... тоа што си направил Е WORDART тоа го има и во 2003 ама не се исти ефектите. значи тие ефекти во 2003 нема
-тоа кај тебе се појавува како слика , треба double click за да го смениш текстот ..
![]()
а ова го има само во 2010 и се вика Тext Effects
:smir:
па како јас? ти уште без да го пробаш зборуваш дека не чинело. се исто само дизајнот е сменет бла бла BullshitДруже... два дена те прашувам што има подобро новиот офис... Освем што се напали на непотребна функционалност што веќе постои, ништо друго не понуди...
Дај, или покажи нешто конкретно, или не филозофирај за “потреба за објаснување“ и заљубување во Офис.
Ако некој делува заљубено тука, тоа си ти.
па како јас? ти уште без да го пробаш зборуваш дека не чинело. се исто само дизајнот е сменет бла бла Bullshit
за техничките подобрувања никој не може за ден или два веднаш да ти нареди што е подобро и што е полошо во новата верзија .... и не чуствувам никаква потреба да му објаснам на еден човек кој е заљубен во офис 2003 зш што и да му кажам знам дека нема да се убеди ... предлагам нека си го проба па после да зборуваме ... зборувате за нешто што не сте го пробале
епа тогаш ќе треба да чекате додека излезе финалната верзија .Размисли уште еднаш што кажа. Новостите и техничките подобрувања треба да бидат објавени како инфо за софтверот. Деталите и сличните драгнулии не ми прават никаква разлика, не само мене туку на било кој корисник. Обливион спомна 2-3 работи кои се новост во 2010 кои нема да бидат користени ни од 5% од корисниците.
Сакаш да кажеш дека треба да плаќам 600-700 долари за текст ефекти башка тоа за Word ?
Спомна дека немаш намера да објаснуваш... јас би рекол дека немаш појма што да објасниш, а не дека немаш намера
btw не знам колку да е добар барем во македонија никој не би платил 600-700 $ за софтвер