Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко треба да бирам помеѓу убаво кревко и витко чупе со шилести цицња исправени проугоре, слатко тркалезно газенце и долги прави нозе и напупени усниња (едната особа) и купот останати - распалтавени пивопијци, ждригачи и прдачи со омлитавени мевои и стари и отрцани вицеви...... јас го бирам чупето.Вреди ли заради една личност да се изгубат сите останати блиски? Кога би биле во ситуација да бирате меѓу една личност што ви значи најмногу и останати блиски другари другарки семејство...?
Многу убаво кажано. Навистина е така Магде.Ако луѓето кои те опкружуваат те тераат да бираш,тогаш не те сакаат вистински.
Ако личноста те тера да се откажеш од сите,тогаш е себична.
Вреди да се бориш за сите да ги задржиш и од сите да добиеш разбирање..
Би го оставила цел свет за една личност што посебно ми значи..
Зашто во животот кога тогаш сите си заминуваат и те заебуваат ( лично искуство )...
А еден ден кога (здравје боже) ќе наполнам 80 и ќе се разбудам и до мене ќе го видам него прва мисла што ќе ми дојде ќе биде : навистина вредеше !
( луѓе ова само доколку бидете сигурно ама 10000000 % дека таа личност навистина вреди за таков потег )
Ќе вреди ли да ги изгубиме сите и да останеме сами?Вреди ли заради една личност да се изгубат сите останати блиски? Кога би биле во ситуација да бирате меѓу една личност што ви значи најмногу и останати блиски другари другарки семејство...?