Работнички Скопје-Македонија Ѓорче Петров 24 Мај

• Креатор на темата Креатор на темата Marjan-MiKi
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе тепа?

• Работнички

Гласови: 22 38,6%
  • Македонија

Гласови: 26 45,6%
  • Нерешено

Гласови: 9 15,8%

• Вкупно гласачи
    57
Статус
Затворена за нови мислења.
Куп финале е и се' e можно.Убаво би било Македонија ЃП да ја заврши сезоната со двојна круна,а и Работнички ќе се бори да ја спаси сезоната некако.Гласав за нерешено,па после нека победи посреќниот.

Е ајде де,тој ја отворил не ни видел дека има:smir:

Македонија го победи Работнички и си ја осигура титулата. Хммм историјата кажува дека шампион во купов ке биде Работнички. Но се е можно па и нешто регуларно.

и да победи македонија пак работнички ќе си иде у куп на уефа т.е европски купови

мислам дека Работнички ќе им се реваншира во финалето на купот....ќе биде интересно да се гледа

Тешко дека Ѓорче ќе испушти можност да лапне уште една титула . Со Господ напред да ја освоиме оваа во Купов е тоа е веќе клупска историја за паметење .:vozbud::vozbud::vozbud: За тип да не прашуваме . Ќе биде тврд натпревар со многу борба на средината на теренот . Ќе се чекаат грешки и ќе се напаѓа преку контри . ТИП Е АЈ ПОГОДЕТЕ ЗА КОГО :toe::smir: МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

До вчера бев неутрален, ама сега сум за Македонија ЃП. Кога ги видов вчера педерчињата романтичарски против Металург како лежат на терен и не дозволуваат да се игра фудбал веќе никогаш нема да сум за нив.
Тоа што играа борбено без калкулации, секоја чест. Но, зашто провоцираа, лежеа по терен и не дозволуваа да се игра???
Такви „чесни“ фудбалери не би сакал да видам со пехар во рака.
Се надевам на 24мај тоа ќе им се врати.

Ако судиме по моменталната форма ке биде тоа јако финале. Работнички игра некако променливо малку ама во последните неколку кола прикажува одлична игра.Македонија стандардно цела сезона.

Ke Bide Tesno..No Rabotnicki Ke Tepa 2:0 Kako So Milano Predhodnata Sezona...:salut:

Koj Saka Da Gi Bodri Rabotnicki Neka Poveli Na Istocna So LEGIJA 5 SKOPJE:vozbud:

ОД 17 часот ке биде изгледа....

П.С Во Спорт пишува дека е од 16.30 утакмицата....

a знае ли некој информации кај може карти да се најдат и колку чинат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom