Толку едноставно :)

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Што воопшто пишувате на оваа тема.Некој си тепа време а не ке му потполнуваме топици ајпа барем интелегетно нешто да пишува Бранко би се срамел за овакви пишувања на своите поданици

Сосема очекувана тема од едно комуњарче, почна да вергла машината на Б.Ц.

Зевсус 100 пати сум ти кажал ај оди лаји за србија, не ти е тука местото.

Сосема очекувана тема од едно комуњарче, почна да вергла машината на Б.Ц.
.

Па од вакви коментари веќе и у ВЦ човек неможе да отиде, АПО ако прдне у киното они ќе напишат дека БЦ му рекол да прдне:tapp:

Па од вакви коментари веќе и у ВЦ човек неможе да отиде, АПО ако прдне у киното они ќе напишат дека БЦ му рекол да прдне:tapp:

Па добро не ги сфаќај ти толку буквално работите. :wink:

Па добро не ги сфаќај ти толку буквално работите. :wink:

Па и тоа што викаш нема потреба се буквално да се свати,ама ја понесен од коментариве на форумџииве кои постот на зевсус го сватиле буквално па го бранат Иванов па и ја се занесов малце :wink:

Па и тоа што викаш нема потреба се буквално да се свати,ама ја понесен од коментариве на форумџииве кои постот на зевсус го сватиле буквално па го бранат Иванов па и ја се занесов малце :wink:
Како тоа буквално?Содржината е јасна и недвосмислена.Иванов го напагаат со квази аргументи

Еве, јас ќе одговорам, кратко и јасно, со сосема мало објаснување:

1. За мене лично не е навреда Иванов да биде Претседател на РМ. Напротив!
2. Го гласав двапати (прв и втор круг), бидејќи ја имав таа шанса и двајцата да ги познавам од Правниот факултет, и кога го имам Ѓорге и Фрчко, мојот глас оди за Ѓорге, бидејќи, ако ништо повеќе, не е квазиелитист и помодар како Фрчко. Гласав по сопствено убедување.

Во оние времиња, кога бев студент, ги гледав и двајцата, комуницирав и со двајцата, а полагав кај Фрчко.
Ѓорѓе ми остави многу поубав впечаток. Не гледаше надмено и од позиција на некаков припадник на повисок вид.
И, верувам дека ќе биде Претседател од Ѓорѓета!

Како тоа буквално?Содржината е јасна и недвосмислена.Иванов го напагаат со квази аргументи

Хмммм па ај вака :
1.Б.Ц го пратил зевсус да пишува на кајгана против Иванов.
2.Со квази аргументи го напаѓаат Иванов а форумџиите закачија на квази аргументи и го бранат.

Ова ја го сваќам буквално според постот на Горан

Работата е како и насловот на темата толку едноставна, Ѓорге е едноставно избран на регуларни претседателски избори и едноставно е Претседател на Република Македонија. Е сега тоа што мене лично изборот не ми се свиѓа, едноставно не ми дава за право да го викам лицето или граѓанинот.

Работата е како и насловот на темата толку едноставна, Ѓорге е едноставно избран на регуларни претседателски избори и едноставно е Претседател на Република Македонија. Е сега тоа што мене лично изборот не ми се свиѓа, едноставно не ми дава за право да го викам лицето или граѓанинот.
Си ја погодил суштината на демократијата.

Си ја погодил суштината на демократијата.

Требаше порано да се свати, но неисе не е касно и по 19 години ,таман сме полнолетни :toe:

Но тука мора да се разграничи една работа..Некој тоа го прави од идеологија, а друг поради зелени банкноти..
Ами как... :vozbud:
:pipi: :back:
Izviniavai, da te pitam...
Ti pone shumensko 4erveno probval li si ve Bai Hui ?

:pos2:
Добро бе, нели ти смета ваков цреп да ти биде (замисли) претседател!
:toe:
Па тоа е увреда за цела нација бе exlex.
Или ти не сметаш така?
Признај дека целта ти е провокација и што повеќе "запалени патриоти" на темава?Друга причина за отварање на ваква тема не гледам.Но ајде не ка ти биде.Па ако го сметаш за попаметен и попосакуван Фрле наместо Хорхе за прецедател тогаш дефинитивно нешто нее во ред со тебе.

Од лицето Хорхе...
и Амди Бајрам има повеќе политичност и осет за `сценски настап`, како и јасност,визија за целта на неговото делуење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom