Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 2.512
- Поени од реакции
- 3.017
А ти си за во контејнер.Се согласуем дека Хорхе е за у канта.
:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти си за во контејнер.Се согласуем дека Хорхе е за у канта.
:wink:
Сосема очекувана тема од едно комуњарче, почна да вергла машината на Б.Ц.
.
Па од вакви коментари веќе и у ВЦ човек неможе да отиде, АПО ако прдне у киното они ќе напишат дека БЦ му рекол да прдне![]()
Па добро не ги сфаќај ти толку буквално работите. :wink:
Како тоа буквално?Содржината е јасна и недвосмислена.Иванов го напагаат со квази аргументиПа и тоа што викаш нема потреба се буквално да се свати,ама ја понесен од коментариве на форумџииве кои постот на зевсус го сватиле буквално па го бранат Иванов па и ја се занесов малце :wink:
Како тоа буквално?Содржината е јасна и недвосмислена.Иванов го напагаат со квази аргументи
Си ја погодил суштината на демократијата.Работата е како и насловот на темата толку едноставна, Ѓорге е едноставно избран на регуларни претседателски избори и едноставно е Претседател на Република Македонија. Е сега тоа што мене лично изборот не ми се свиѓа, едноставно не ми дава за право да го викам лицето или граѓанинот.
Работата е како и насловот на темата толку едноставна, Ѓорге е едноставно избран на регуларни претседателски избори и едноставно е Претседател на Република Македонија. Е сега тоа што мене лично изборот не ми се свиѓа, едноставно не ми дава за право да го викам лицето или граѓанинот.
Си ја погодил суштината на демократијата.
Ами как...Но тука мора да се разграничи една работа..Некој тоа го прави од идеологија, а друг поради зелени банкноти..
Признај дека целта ти е провокација и што повеќе "запалени патриоти" на темава?Друга причина за отварање на ваква тема не гледам.Но ајде не ка ти биде.Па ако го сметаш за попаметен и попосакуван Фрле наместо Хорхе за прецедател тогаш дефинитивно нешто нее во ред со тебе.:pos2:
Добро бе, нели ти смета ваков цреп да ти биде (замисли) претседател!
Па тоа е увреда за цела нација бе exlex.
Или ти не сметаш така?