Толку едноставно :)

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
N

n/a

Гостин
Имав едно кратко,јасно и едноставно прашање.
Дали не сметате дека е крајна увреда за сите нас лицето Хорхе (или whatever, Ѓорѓе) Иванов да ни биде претседател?

Дали не се срамат оние кои што партиски го гласаа?
Дали сметаат дека условно кажано `човек` (пошто ова е универзален примерок кој што покажуе дека човекот постанал од мајмун) како гореспомнатиот смее да ја претставуе Македонија пред цел свет?
Човече... :tapp:
овој дебилен ашов не знае две реченици да склопи,не па со дипломатска умешност да заврши некоја задача од важност за Македонија.
:toe:

За мене, он е првиот примерок на нешто,коe што никогаш,ама баш никогаш нема да го ословам со претседател.
Лицето Хорхе... (Дебиловски)
http://www.youtube.com/watch?v=9z6y7sOpzok

исто како лицето БЦ кое многу поголем дел од народот Македонски неможеше да го ословува со претседател ....
е сега е слично само сега вие србоманите сте тие кои ви смета ... и некои други гркофили и бугарофили:smir:

Не можеше да издржиш нели? Признај. :)

Зашо бе, добар е. Слуша рок. Плус професор е. Од кај знаеш, може ке го бива за претседател. Викаш неможе да склопи 2 реченици. А да беше нем? Првин време за дела па после коментари....

За мене, он е првиот примерок на нешто,коe што никогаш,ама баш никогаш нема да го ословам со претседател.
Па да знаеш, тој болен ќе легни ако ти не го ословуваш со Претседател...:pos2::pos2:

Слушам утре Обама ќе идел да те моли да го признаеш Ѓорѓета, вака тебе ко битен фактор...:)

на ова србоманиве Вмро и се што е поврзано со него им боде очи па неможат да издржат а да не се изглупираат со вакви теми

исто како лицето БЦ кое многу поголем дел од народот Македонски неможеше да го ословува со претседател ....
е сега е слично само сега вие србоманите сте тие кои ви смета ... и некои други гркофили и бугарофили:smir:
:pos2:
Добро бе, нели ти смета ваков цреп да ти биде (замисли) претседател!
Па тоа е увреда за цела нација бе exlex.
Или ти не сметаш така?

не се преценувај Zevsus сите те знаеме
или барем поголем дел ;)

народот го кажа своето ...
и ја бев од тие шо БЦ до ден денеска не го ословив со претседател ... и ја се бунев за него .. па никому ништо ... си го трпевме ... па и го забораивме дека постои ... ништо не направи додека беше ...
така да има време за коментари за Иванов ..:smir:

Или ти не сметаш така?

И за Меркел така збореа па испадна една од најдобрите...

Или ти не сметаш така?
А би можеле ли да видиме што мустра си ти кога делиш овакви комлименти

не се преценувај Zevsus сите те знаеме
или барем поголем дел ;)
У кој дел па ја се преценуем?
Затоа што со целосно право и после видени ситуации може да кажам дека нејќу ваков цреп да ме претставуе и мене?
Затоа што избравте шабанајзер за претседател?
Или за потезите и кадровските решенија на Х(к)ер Гвујо (тупото) не се дискутира?

Срамота е, бе ејјјјјј!

У кој дел па ја се преценуем?
Затоа што со целосно право и после видени ситуации може да кажам дека нејќу ваков цреп да ме претставуе и мене?
Затоа што избравте шабанајзер за претседател?
Или за потезите и кадровските решенија на Х(к)ер Гвујо (тупото) не се дискутира?

Срамота е, бе ејјјјјј!
Ајде доста со оваа тема досадна ви одржавме лекција и на вас и на лигавиот Квазимодо Фрчкоски

канта другарче за темава ....
па и насловов ...
важни се делата ...
и да не знае да зборуе поарно одколку некој ДОКАЖАН антимакедонец
ете толку едноставно ...

се прајвиш паметен а те знајме кој си
чекај почекај нека седне на фотеља ќе видиме што ќе сработи

овие клипојве и за време на кампањата ги гледавме и народот сепак си го каж=а своето
тие што мислеа како тебе по незнам кој пат се избрукаа на избори
башка Иванов е далеку далеку пред тебе и попаметен од тебе
така да темава ти е тотален промаршај

канта другарче за темава ....
па и насловов ...
важни се делата ...
и да не знае да зборуе поарно одколку некој ДОКАЖАН антимакедонец
Се согласуем дека Хорхе е за у канта.
:toe: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom