Ти губиш!?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ти губиш!
Ама и ти не добиваш.

Сите губат, ни едниот не добива. :toe:

Sepak mislam deka ako neso se izgubi izgubile i dvajcata a ne samo ediot zasto veke ne se toa sto bilo prethodno a ako taka eden kaze od niv sepak mislam deka se teshi :duel:

Go nemam upotrebeno toj zbor...i pokraj toa sto preterano mnogu se cenam sebe si:pipi:

Фразава вришти од очај и ја сметам за последен екстремен обид за апелирање до другата страна да го преиспита конечното решение,да се подзамисли малку..:icon_mrgr:icon_roll

Не сум ја употребила од проста причина што не мислам дека губи.Ако било се` како што треба со мене,сигурно нема да ми раскинува.Сигурно не живеам во илузија дека не е свесен за моите квалитети и дека мојата вонвременска љубов нема шанси да ја добие од друга.Дури и да сум совршена,нешто кај мене не му одговара и тоа е тоа,слободно нека си најде некоја со која нема да има проблем и не знам кај е тука загубата.

Ја имам слушнато,за жал и можам да кажам дека немала никаков ефект кај мене.

Абе Другарчиња воа се убаво шо сте напишале ама без навреда поентата е да се забвуеш и после да си продолжиш понатаму.Основното правило ви е дека колку помалце проблеми има (од машка страна ) толку по досадна ке биде врската она ке трае ама ке заврши кога тогаш затоа треба проблеми да има да не се почитуваат женските многу и секогаш да си знае кај и е местото.Еднаквоста само ке ви ја зезне врската.Инаку он топик тоа дека ке изгуби ке изгуби отпрвен е надеж дека ке сфати дека згресил/а али тоа нема да се случи ( или мн е ретко ) така да на крај коа ке заврши со некој полош партнер ке свати колку сте вределе ама ке биде касно.Толку одмене и се извинувам на оф топикот :vozbud:

`ти губиш` - исто како да сум сакала и он да сакал да каже - сакам да сум со тебе ама гордоста не ми дозволува да ти го кажам тоа баш со тие зборови или ај донт гив а фак.

не верувам дека е утеха, затоа шо не е ни малце реална, особено ако сакаме да продолжеме со таа личнст, а ако не уопте не е ни замарање со истата.

Како обид исто не функционира, бидејки `ти губиш` не објаснува ништо, ама ако почнеш тоа со дела и други зборови тогаш на вистински начин е обид да му покажеш шо ИМА од тебе и шо не вреде да го изгубе.

Не сум го употребила, а и коа би бил употребен од другата страна би реагирала како да не е кажан.

Луге во прашање е љубов така да и двајцата губат.....само кога ке сватат што изгубиле (праиме муабет за вистинска љубов) веке е касно и нема назад.:uvo:

е баш напротив....никој не губи!!
ако е вистинска љубов ќе си го најде патот и секако ако е обострана
ако не се работи за љубов тогаш не изгубил никој....двајцата се здобиле со ново искуство,тој дел од животот секако ќе го потрошеле на нешто што можеби ќе било и побесмислено и поглупаво.Доколку имале добри моменти на кои ќе вреди да се сеќаваат тогаш никој ништо не загубил....

самоутеха, ама пак може и да не е бидејќи ако стварно не ти одговара партнерот ништо не губиш...у секој случај дискутабилно прашање и засекоја ситуација различно. да му речеш ти губиш најчесто се прави зада осети некој бол партнерот спроти тебе т.е да му биде криво што те напушта, но пак ќе кажам може тоа да му одговара повеќе и воопшто да не му биде криво што те губи...

Не губи, затоа што за таа работа, не чувствува ни потреба. Не можеш да натераш некого да те сака.

Ако навистина ти било до партнерот и двајцата се грижеле еден за друг, и двајцата губат.Во тој случај оној кој ја кажува филмската изрека ја кажува од самоутеха, за полесно да ја преболи разделбата,психички се лаже...
А доколку на партнерот не му било ама воопшто жал за другиот тука нема што да се губи.Се било изгубено уште претходно, само прашање на време....

еднаш то го имам речено и таман си помислив дека тоа ми било момент на бес или самоутеха, се покажа дека стварно било така:smir:
во секој случај некој губи човек што го сака, а за мене тоа е голем губиток:toe:

Imam kazano no zvucese vaka: Ako nesto se sluci megu nas-ke izgubime i dvajcata mnogu zatoa e podobro da resime problemi za da ne ni se sluci najlosoto.
Nikad ne sum bila sebicna da kazam ke izgubis mnogu ako me izgubis mene-neblagodarno e :toe::back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom