Плескање по гз, гребење со нокти и гризење за време на секс

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
кхм... темава :pos: ама сепак ке одговорам, зависи од расположение, иначе тие садо - мазо потреби доста влијаат на тоа колку ќе биде моќен оргазмот, а воедно и со тоа резултатот дека сексот бил подобар и ке го памтиш и бла...бла... ме сфативте :) сепак сум за плескање и гребење, посебно партнерката пред нејзиниот огразам кога ке ме изгребеше позади на грб па знаеше и крв понекогаш да ми пушти...

се разбира после тоа кога ке отидев на тренинг или ке ме видеа дома мислеа дека ме напафнале терористи и се потпишувале на мојот грб. :) :pos:

Сакам плескање..и гребење и...гризење....нормално се во граници на нормала!..

Плескање по гз-да
Гризење-по малку
штипење-нееее:nenene:
нејќум шљивки да иам:pos:

кхм... темава :pos: ама сепак ке одговорам, зависи од расположение, иначе тие садо - мазо потреби доста влијаат на тоа колку ќе биде моќен оргазмот, а воедно и со тоа резултатот дека сексот бил подобар и ке го памтиш и бла...бла... ме сфативте :) сепак сум за плескање и гребење, посебно партнерката пред нејзиниот огразам кога ке ме изгребеше позади на грб па знаеше и крв понекогаш да ми пушти...

се разбира после тоа кога ке отидев на тренинг или ке ме видеа дома мислеа дека ме напафнале терористи и се потпишувале на мојот грб. :) :pos:

eepa sea... ti si ja preteral :) :) ali dobar ti e izgovorov so teroristive, 100% ke ti poveruvaat :))

eepa sea... ti si ja preteral :) :) ali dobar ti e izgovorov so teroristive, 100% ke ti poveruvaat :))
не си сфатил, не сум се вадел со тоа дека ме тепале терористи туку другите го помислувале тоа, освен тоа живеам во чаир:wink:

не си сфатил, не сум се вадел со тоа дека ме тепале терористи туку другите го помислувале тоа, освен тоа живеам во чаир:wink:
mala popravka "sfatila" ne "sfatil" :p ..
a te sfativ ne se sekiraj, samo sakam da kazam deka koga veke pomislile na toa, moes da ja prodolzis igrata i gotoo ;)

Плескање по газот хм... од време на време ДА:)

Гребење со ноктите исто така ДА(болката е убава:))

Гризење што почесто:)

Гризењето и гребењето не мора само за време на секс да ги правиме :):) пошто се онака потпалувачки:):)

ма и плескање и гризење и гребење и мавање со камшици и врзуење за кревет со лисици и све све све ...:pos:

и плескање по газето и гребење со нокти и гризење за време на секс,пред секс,по секс во граници на нормала без претерување :vozbud:

Ме пали за време на секс.. кога ќе ја плеснам по газето, ќе ја стиснам силно, ќе и го гризам увцето, ќе ја потегнам за коса итн... :)
Ама сепак умерено... не сакам да наликува повеќе на тепачка отколку на секс :pos:

Плескање (тој мене)и гребење (јас него) да, ептен ме палат, ама гризење не баш.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom