Плескање по гз, гребење со нокти и гризење за време на секс

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
FortunE напиша:
Прашањево ми врати филм:icon_lol:
Да, оставам белег од нокти, но не дупки, туку линии по грбот:icon_lol:
Имам моменти кога нежно гребкам со ноктите, а некогаш ги забивам дали на г`зот или на грбот, но се зависи од моментот, од тоа колку е жешка ситуацијата.
Не верувам дека постои маж кој не го возбудуваат женски нокти:icon_lol:
Дефинитивно Некој ја прочитал мојата колумна

а за промената на името на темата од ацид барам да ми плати авторски права за гребењето
уживам кога ме нежно гребат а како шо кажа Форчн зависи од моментот понегогаш и уживам кога ми заријат во грб нокти оки е

CopyOfDeath напиша:
Дефинитивно Некој ја прочитал мојата колумна

а за промената на името на темата од ацид барам да ми плати авторски права за гребењето
уживам кога ме нежно гребат а како шо кажа Форчн зависи од моментот понегогаш и уживам кога ми заријат во грб нокти оки е
Не сум стигнала до твојата колумна, малку подолу е таа тема, чека на ред. И зошто би помислил дека од твојата колумна некој ќе пише дека нешто сака?

Насловот на темата е променет, бидејќи Acid постави интересно прашање и мислам дека може да се дискутира и за тоа.

Е сега, назад на темата.
Еднаш ми се случи траги на дечкото да му оставам и на грбот и на градите, па после му беше непријатно да се соблече, но во моментот не се побуна и уживаше. Појаснување: не гребев крвнички, онака повеќе пати на едно место кога ќе поминеш, нормално е да остане трага:icon_lol:

да...да...апсолутно ЗА плескање,ама јас да плескам...и тоа умерено...не нешто екстремно па после да има последици....
многу е добро...

Пријатно ми е ако партнерката нежно помалку ме гребка по грбот и половината. -А онака благо да подплеснувам по газе, поготово кога работам догистајл или таа кога е горе ми делува инспиратривно, звукот чуда прави.:je:

Машала, глеам се шири насловов.
А мие тетовќе, шо смо ватрене и шо се гриземо?
Чекај да видиме сеа како ќе звучи - Плескање по гз, гребење со нокти и гризење со заби за време на секс во услови на транзициија.
Асли докторска.

Плескањето по газот е веќе излитено. Не гледате дека дури и напорничите веќе нема плескања. Сега модерно е гребењето.

Aceva напиша:
Машала, глеам се шири насловов.
А мие тетовќе, шо смо ватрене и шо се гриземо?
Чекај да видиме сеа како ќе звучи - Плескање по гз, гребење со нокти и гризење со заби за време на секс во услови на транзициија.
Асли докторска.

за старт ова е основниот пакет, нормално... плескање по гз е ептен нормално, и во доги стајл и коа е врз тебе! коа си ти врз неа, нормално е да ти ја изљупи кожата од грбот! а кога ќе свршуваш ако не те гризне на врат силно (3 недели да не смееш да помислиш после тоа да се пипнеш) не знаеш шо е јако свршување!!!

Е сеа, адвансд пакетите, не се бесплатни за на форум, за жал... За нив треба регистрација кај мене!

А бе, сакам да ме загризе, заштипши, загебе, ама не на места кај што се гледа, оти јебига, да не се налути жена ми, а она може екаде, инаку, ја плскаш по газ и велуиш, ај сеа, свршив, оди стај едно кафе и не туку бамбори многу.

...nesakam da me grebat, nesakam da me pleskat, nesakam da me grizat, nesakam da bide mnogu namirisana i mnogu nashminkana...

...sakam da pleskam, sakam da si ja ischistam kolata od vlakna od kosa, ooooooooooo i ke zaboravev...obavezno sakam pauza pred idenje doma da se napunat rezervoarite edno cetiri- pet saata...heheheeeeeeeee

i to kako...grebenje grizenje pleskanje, vikanje, pauza...cigara, stavanje lepenki ako krvarish i pak odnovo

Плескање , Гребење , Гризање - за време на сексот го прифакам тоа , сакам да го извадам дивото од неа, да ми ја извади душата :) Се што е дозволено во сексот го сакам :)

Сакам да ме плескаат....ама и да плескам...особено добри секси машки газиња:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom