Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде има чадори за плажа со пристојни цени и од оние сламариците што се за лежење?

Ми требаат мали стаклени теглички/садови, да бидат со широк отвор горе, (50-100ml) не тесни а долги вака нешто,

small_salsa_jar_clear_angle_1000px.jpg

Капакот мора да се затвара добро да вакумира, каде можам да ги најдам?

Ми требаат мали стаклени теглички/садови, да бидат со широк отвор горе, (50-100ml) не тесни а долги вака нешто,

small_salsa_jar_clear_angle_1000px.jpg

Капакот мора да се затвара добро да вакумира, каде можам да ги најдам?
Разгледај низ Супер Тинекс, Базаро, Џамбо, по пазарите најмногу..........., би требало да имаат различни видови на тегли:)

Каде може да се најде Изопропил Алкохол?
Прашував во Зегин, Еурофарм, Виола... немаат.

Па ако има 99% или тука некаде, 98%... 96% Етанол може да се најде по аптекиве, ама Изопропил нема нигде. Ми треба мала количина 500Мл, не повеќе.

Каде можам да најдам платнен паричник во Скопјево докај 5 стотки неповеќе ...

каде да најдам платно за тенда и да не знае некој цена од метро од квадрат од што го рачунаат !?

каде да најдам платно за тенда и да не знае некој цена од метро од квадрат од што го рачунаат !?
И јас го имам прашано ова овде :D Маџари/Триангла пред мостот што води према Ченто. Не ми текнува цена точно. Имаш и тенди и церади не е нешто ептен скапо.

82c6c6f2aed7486a8da9fce718e7960c.jpg

Вакви топчиња со амониак наполнети каде може да се купат?

82c6c6f2aed7486a8da9fce718e7960c.jpg

Вакви топчиња со амониак наполнети каде може да се купат?
Ја иам одамна ми се, од Америка. Овие се за алкохолни, за да не ти го разводнува пијалокот. Али верувам дека денес се наоѓаат и кај нас. Ја би барал на пластичарска улица.

Ја иам одамна ми се, од Америка. Овие се за алкохолни, за да не ти го разводнува пијалокот. Али верувам дека денес се наоѓаат и кај нас. Ја би барал на пластичарска улица.
Не ми се верува, ама ај да пробам... Да не ги продаваш?

Тешко дека ќе се најдат и на пластичарска. Сите што ги имаат купени им се пред 10+ години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom