Види во JumboКаде има чадори за плажа со пристојни цени и од оние сламариците што се за лежење?
Разгледај низ Супер Тинекс, Базаро, Џамбо, по пазарите најмногу..........., би требало да имаат различни видови на теглиМи требаат мали стаклени теглички/садови, да бидат со широк отвор горе, (50-100ml) не тесни а долги вака нешто,
![]()
Капакот мора да се затвара добро да вакумира, каде можам да ги најдам?
Која концентрација?Каде може да се најде Изопропил Алкохол?
Прашував во Зегин, Еурофарм, Виола... немаат.
Бит Пазар ке најдеш од 150 денариКаде можам да најдам платнен паричник во Скопјево докај 5 стотки неповеќе ...
Знам ама ме мрзи некако да идам до таму а треба и некој патичиња да си зеам за фудбалБит Пазар ке најдеш од 150 денари
И јас го имам прашано ова овдекаде да најдам платно за тенда и да не знае некој цена од метро од квадрат од што го рачунаат !?
Ја иам одамна ми се, од Америка. Овие се за алкохолни, за да не ти го разводнува пијалокот. Али верувам дека денес се наоѓаат и кај нас. Ја би барал на пластичарска улица.![]()
Вакви топчиња со амониак наполнети каде може да се купат?
Не ми се верува, ама ај да пробам... Да не ги продаваш?Ја иам одамна ми се, од Америка. Овие се за алкохолни, за да не ти го разводнува пијалокот. Али верувам дека денес се наоѓаат и кај нас. Ја би барал на пластичарска улица.