Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ова имам видено во Рамстор во Тетово, истата продавница идеше на реклама деновиве и у Скопје дека ке се отвара поточно на 17 ноември: JYSK се вика, кај се наоѓа поточно незнам у стил на Хубо е.

Уфффф појма немам кај би било ова...Знајте кај имат мразој во форма на диносауруси не знајте вакво кај имат:icon_lol:Ве молам некој ако имат претстава кај да најдам нека пишит.Преважно ми е!:(

Некоја теретана блиску до универзална или католичка, освен Фит на 9-ти Мај?

Не беше едно од појаките алкохоли, или грешам? Ако е точно, тогаш мислам дека знам кај има. :D
Тој е. Кај го има?
--- надополнето: Nov 29, 2011 8:54 PM ---
Не беше едно од појаките алкохоли, или грешам? Ако е точно, тогаш мислам дека знам кај има. :D
Тој е. Кај го има?

Тој е. Кај го има?
--- надополнето: Nov 29, 2011 8:54 PM ---

Тој е. Кај го има?

Дуќанот е на партизанска, ќе му дојде помеѓу Симпо и Буњаковец трговкиот. Од десна страна кога одиш накај центар. Продават разни алкохолни пијалоци, па би требало да го има и него. Пред или после комерцијална ќе му дојде. Неможеш да го промашиш на главна гледа дуќанот.

Абсинт од кај може да се купи, и по која цена?

Да знаеш дека кај нас го има само ,,фалшот",тој со 55% алкохол.600 денари мислам е литро и ако не се лажам членов погоре мисли на продавницата библиотека.Тогаш коа пиев не знам тој од кај беше купен али претпоставувам истиот го има таму.Мирис сличен на узо со зелена боја.
--- надополнето: Nov 29, 2011 10:14 PM ---

ииидемо опет:

ми треба бројот на др.Чачаро(в)ска AGAIN ( го имав порано, ама го изгубив -.- God damn it! ) рентгенолог, ординацијата и е карши Зоил Мк. низ тунелот до билната аптека. Прашав на 188 за број, ама го нема. Ако некој сака да ми направи услуга, да погледне ( ако е близу де :P ) би била благодарна ептен! :)

пс: не ме јадете со коментари " ако знаеш каде е сама да го побараш " од Виница сум, it's so far far away ;)

Вакви саати-столбови, ама не некои со злата и махагони што коштаат миљарда евра?

823543_700b.jpg

ииидемо опет:

ми треба бројот на др.Чачаро(в)ска AGAIN ( го имав порано, ама го изгубив -.- God damn it! ) рентгенолог, ординацијата и е карши Зоил Мк. низ тунелот до билната аптека. Прашав на 188 за број, ама го нема. Ако некој сака да ми направи услуга, да погледне ( ако е близу де :P ) би била благодарна ептен! :)

пс: не ме јадете со коментари " ако знаеш каде е сама да го побараш " од Виница сум, it's so far far away ;)
јас го имам бројот ....ти треба :)

Градник за куче за влечење товар?

И некаква поасална опрема, во пет-шоповиве има само бугарски срања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom