Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
8 god ja imam, si ja odrzuvam, vadam prasinata i vodata, proveruvam sve.. ne naednas, tuku na nekolku pati (poslednite 4-5 pato) zamirisuvase koga rabotese i ne gi dosusuvase alistata, a od pred nekoj den prestana voopsto da raboti.. ja stavam na programa i ne raboti.. na disolejot si pokazuva, ima struja, stiskas start i ne pocnuva..
Имаш во Нептун ,Техномаркет,Сетек и сл. купи си нова оваа си го иживеала векот верувај

8 god ja imam, si ja odrzuvam, vadam prasinata i vodata, proveruvam sve.. ne naednas, tuku na nekolku pati (poslednite 4-5 pato) zamirisuvase koga rabotese i ne gi dosusuvase alistata, a od pred nekoj den prestana voopsto da raboti.. ja stavam na programa i ne raboti.. na disolejot si pokazuva, ima struja, stiskas start i ne pocnuva..
Веројјатно до греачите е проблемот се заменува истрошените делови

Lichi kako da ima maka so motorot ili remenot.
Startovaj program i primeti dali ima tivko zuenje od motorot.Toj e mnogu tivok bez opteretuvanje(Ako e skinat remenot)

Кога може да се извади извод на родени нарачан и платен онлајн? Тоа ништо не кажува што и како да се подигне, освен местото кое си го ставил.

Кога може да се извади извод на родени нарачан и платен онлајн? Тоа ништо не кажува што и како да се подигне, освен местото кое си го ставил.
Тоа си го бираш каде да го подигнеш може и во општина

Кажете ми има ли негде часовничар во околината на Зелен Пазар?

Ги имаш браќата што се на тезгите во пазарот.
Плус, накај Кисела вода...саатчија на семафорите кај Тутунски (не сум сигурен дали сеуште работи), и после Рампа имаш уште еден...

Ги имаш браќата што се на тезгите во пазарот.
Плус, накај Кисела вода...саатчија на семафорите кај Тутунски (не сум сигурен дали сеуште работи), и после Рампа имаш уште еден...

Да де, Златко Зафировски.

https://www.google.com/maps/@41.9877832,21.4366464,3a,49y,209.22h,86.37t/data=!3m7!1e1!3m5!1sGvoFDgrnRRbUobRdCImzSw!2e0!6shttps://streetviewpixels-pa.googleapis.com/v1/thumbnail?cb_client=maps_sv.tactile&w=900&h=600&pitch=3.631369209145248&panoid=GvoFDgrnRRbUobRdCImzSw&yaw=209.21758712501537!7i13312!8i6656?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTIxMS4wIKXMDSoASAFQAw==

Ако не е во работилницата, тогаш сигурно е во некоја од гостилниците во близина, може да се остави часовник за поправка во продавницата за женски обувки или долна облека веднаш до неговата работилница. :D

Само вработените таму знаат што бара машко во бутик за женски обувки/женска долна облека :pos: , од прва знаат дека е дојден за да остави часовник за поправка кај Зафировски, а купувачките зјапаат како да си им оставил впечаток дека си се изгубил. :confused:

Каде можам да најдам камен за градење куќа? Како старинскине куќи?

Потребен ми е рентген на приватно треба да снимам колено во близина Радишани Бутел Чаир

Последно уредено:
Потребен ми е рентген на приватно треба да снимам колено во близина Радишани Бутел Чаир
Зошто приватно ? Оди во градска болница на дежурство мора да те снимат и без упат.

Каде може да се купи знак за забрането паркирање во приватен имот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom